Warning: imagecreatefrompng(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/2018/12/07/KuYcYuYkcYekmece_Spor_KuluYbuYYdan_Kamuoyuna_Duyuru.png): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 42

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Küçükçekmece Spor Kulübü’nden Kamuoyuna Duyuru - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Küçükçekmece Spor Kulübü’nden Kamuoyuna Duyuru

Eklenme Tarihi: 7 Aralık 2018, Cuma - 10:36   Okunma Sayısı: 154223
Küçükçekmece Spor Kulübü ile alakalı, son günlerde sosyal medyada tartışmaya neden olan paylaşımdan dolayı Küçükçekmece Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kurşun bir açıklamada bulundu. 

İSTANBUL

Açıklamada ;Küçükçekmece ve Küçükçekmece Tayfası isimi ile açılan Sosyal medya hesapları Küçükçekmece Spor Kulübüyle hiç bir bağı bulunmadığının altı çizilerek Küçükçekmece Spor ismi ve logosunu izinsiz kullanılması taktirde Cumhuriyet savcılığına suç duyurunda bulunacağı belirtildi.

Küçükçekmece Spor Kulübü Yönetim Kurulu’nun Başkan Ahmet Kurşun tarafından yapılan açıklamasında şu cümlelere yer verildi.

“Öncelikle belirtmek isteriz ki Küçükçekmece Spor Kulübü Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki, çevik aynı zamanda ahlaklısını severim” cümlelerinde ifadesini bulacağı gibi Küçükçekmece'mize zeki, çevik ve ahlaklı gençler yetiştirmeyi görev edinmiştir.

Küçükçekmece ilçemizin gençlerine ve Küçükçekmece halkına hizmetler sunma adına seçilmiş yönetim olarak bu tür hareketler bizlerde rahatsızlık yaratmıştır. Küçükçekmece ve Küçükçekmece Tayfası isimi ile açılan Sosyal medya hesapları Küçükçekmece Spor Kulübümüzle hiç bir bağı bulunmamaktadır.

Görüntü itibarı ile Kulübümüzün yalan-yanlış spekülasyonlarla değil hizmetleri ile anılan bir kulüp olması gerektiğine inanıyoruz. Yaptıkları yapacaklarının teminatı olduğuna inandığımız Küçükçekmece Belediye Başkanımız Sayın Temel Karadeniz’in en kalbi şükran duygularımız ile andığımız, kulübümüze yaptığı katkılarını devam edeceğine inanıyor kulübüm ve camiamız adına teşekkür ediyor;bundan sonra süratle sağlam bir kurumsallaşma yolunda ilerleme niyetinde olduğumuzu bütün kamuoyunun bilmesini isteriz.

Son olarak şunu altını çizmek isteriz ki, Küçükçekmece Spor Kulübümüzün tehicili ismi ve logosunu izinsiz kullanılmasına asla ve asla müsaade etmeyeceğimizi bilinmesini isterim. Küçükçekmece Spor ismi ve logosunu izinsiz kullanılması taktirde Cumhuriyet savcılığına suç duyurunda bulunacağımızı bilmelerini hiç kimseye kulübümüz adını kullanarak prim yapma izni vermeyeceğimizin bilinmesini isteriz.

Kamuoyuna duyurulur….

Ahmet Kurşun Küçükçekmece Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam