SON DAKİKA
reklam
reklam

Adana'da FETÖ/PDY operasyonu

Eklenme Tarihi: 7 Aralık 2018, Cuma - 11:22   Okunma Sayısı: 165536
Adana'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik operasyonda gözaltına alınan 5 şüpheli tutuklandı.

ADANA

Adana Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde belirlenen adreslere operasyon düzenledi.

Aralarında polis ve öğretmenlerin de bulunduğu 2'si kadın 5 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Adana Adli Tıp Biriminde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

Şüpheliler arasında bulunan ve 2014 yılında emekli olan birinci sınıf emniyet müdürü Mustafa A'nın, daha önce rütbesinin alındığı öğrenildi.

Mustafa A'nın 2011-2012 yılları arasında Adana Emniyet Müdürlüğü yapan ağabeyi Mehmet A. da FETÖ/PDYüyesi olma suçundan Adana 11. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanıyor.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam