Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/2018/12/08/Ah_Kosmos_BirlesYik_KrallYkYta_Turneye_CYYkYyor.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Ah! Kosmos Birleşik Krallık’ta Turneye Çıkıyor - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Ah! Kosmos Birleşik Krallık’ta Turneye Çıkıyor

Eklenme Tarihi: 8 Aralık 2018, Cumartesi - 09:40   Okunma Sayısı: 96148
Ah! Kosmos Birleşik Krallık’ta Turneye Çıkıyor

Başak Günak, nam-ı diğer Ah! Kosmos’un “Beautiful Swamp” albüm turnesi şimdi de Birleşik Krallık ile devam ediyor. Sanatçının geçtiğimiz ay Hindistan’da elektronik müzik tutkunlarıyla buluşan albümü, 6-13 Aralık tarihleri arasında Birleşik Krallık’ın Manchester, Bristol, Dublin, Edinburgh, Leeds ve Londra şehirlerinde çalacak.

Eleştirmenlerce “büyüleyici” ve “ustalık işi” sözleriyle karşılanan “Beautiful Swamp”, aynı zamanda Amerikalı şarkıcı Julia Holter’ın geçtiğimiz ay yayınlanan albümü “Aviery”nin turuna da eşlik edecek.

Ah! Kosmos’un Birleşik Krallık’ta çıkacağı mekanlar aynı zamanda ülkenin son zamanlarda en cazibeli mekanları !

Hackney Arts Centre, Howard Assembly Room gibi İngiliz müzik ve kültür dünyasının son dönemdeki en cazibeli mekanlarında sahne alacak olan Başak Günak, Amerikalı prodüktör, şarkıcı ve söz yazarı Julia Holter’ın geçtiğimiz ay yayınlanan albümü “Aviery”nin turuna da eşlik ediyor olacak.

Türkiye’de olduğu kadar uluslararası alanda da övgüyle karşılanan ve müzik yazarlarınca “büyüleyici” ve “ustalık işi” ifadeleriyle karşılanan “Beautiful Swamp”, Ekim başında Almanya’nın önemli plak şirketlerinden Compost Records etiketiyle çıktı. Prodüktörlüğünü Başak Günak’ın yaptığı albümün ikinci single’ı olan “June”, dünya prömiyerini İngiltere’de aylık olarak çıkartılan ve 10’dan fazla dilde yayın yapan, elektronik müzik dünyasının en önemli yayınlarının başında gelen DJ Mag’de yapmıştı.

Sanatçıyla ilgili en yeni ve ayrıntılı bilgileri www.ahkosmos.com internet sayfası veya sanatçının instagram.com/ahkosmos , twitter.com/ahkosmos ve facebook.com/ahkosmos soysal medya hesaplarından erişebilrsiniz.

AH! KOSMOS - BEAUTIFUL SWAMP BİRLEŞİK KRALLIK TURNESİ

6 Aralık 2018 Manchester // Gorilla

7 Aralık 2018 Bristol // Fiddlers

8 Aralık 2018 Dublin // Button Factory

10 Aralık 2018 Edinburgh // Summerhall

11 Aralık 2018 Leeds // Howard Assembly Room

12 Aralık 2018 Londra // Hackney Arts Centre

BEAUTIFUL SWAMP

Ah! Kosmos

5 Ekim 2018, Compost Records

Dijital, CD & Plak

ALBÜMDEKİ PARCALAR

WOODS / 1

JUNE / 2

WIDE (FEAT. ÖZGÜR YILMAZ) / 3

IT RAINS WITHOUT YOU / 4

WE CAN’T FALL OFF A MOUNTAIN / 5

QUOD NON PERTINENT HIC / 6

DAWN / 7

PARADISE (FEAT. LEAH CHRISTENSEN) / 8

BEYOND DREAMS (FEAT. ELİF ÇAĞLAR) / 9

HEART KNOWS THIS / 10

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam