Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/2018/12/10/1544427352_ORESTES.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Yılbaşında en güzel hediyeler Karaca Home’dan - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Yılbaşında en güzel hediyeler Karaca Home’dan

Eklenme Tarihi: 10 Aralık 2018, Pazartesi - 12:44   Okunma Sayısı: 104959
Kullanıcıların beklentilerini ve yenilikçi eğilimleri yansıtarak milyonlarca eve giren Karaca Home, yeni yılda sevdiklerine küçük bir yılbaşı hediyesi almak ve sürpriz yapmak isteyen herkesin ihtiyacına cevap veriyor. Yeni yılda yatak odalarının havasını değiştirmek isteyenlere en doğru seçenekleri sunan Karaca Home, nevresim takımları, zarif tasarımları, yumuşak dokusu ve modern görünümü ile sizleri mağazalarına bekliyor.

Yılbaşı temalı ürünleriyle yeni yıl etkisini yatak odalarına taşıyan Karaca Home, tek kişilik ve çift kişilik nevresim takımı koleksiyonları ile en tarz hediye seçeneklerini müşterilerinin beğenisine sunuyor. Pamuklu battaniyeleriyle de yeni yılda farklı bir dokunuş sunmayı hedefleyen Karaca Home, yeni yıla özel nevresim takımlarıyla hem zarafeti evinize taşıyacak hem de sevdiklerinize sıcak ve samimi bir hediye sunmanıza imkan sağlayacak.

İnsan sağlığını ve uyku kalitesini ön planda tutan Karaca Home, geniş ürün yelpazesiyle yeni yıla şıklık katıyor. Yeni yıla renkli ve keyifli bir başlangıç yapmanız için eşsiz tasarımlara sahip uyku seti, uyku kalitenizi arttırarak sizlere eşsiz deneyimler yaşatıyor.

Tasarım gücünü ve birikimlerini modanın son trendleriyle birleştiren Karaca Home, yeni yıla özel ürünleriyle de fark yaratıyor. Karaca Home’un bu eşsiz ürünlerine mağazalardan veyakrc.com.tr adresinden sahip olabilirsiniz.

 

Karaca Home Hakkında:

Porselen sektöründe faaliyet gösteren, Türkiye’nin köklü firmalarından Karaca’nın ev tekstili alanında katma değerli tasarımlar sunan markası Karaca Home, estetik ve kaliteyi bir arada tüketicileriyle buluşturuyor. Ocak 2012’de hayata geçen Karaca Home markası, kısa sürede tüketicilerin evlerine girerek büyük beğeni topladı. Karaca Home markası ev tekstili sektöründe 2013 yılının ilk altı ayında Türkiye’nin alanında en iyi markası olmayı başardı ve bu başarıyı günümüze kadar sürdürdü. Karaca Home’un 2017 yılı itibari ile Türkiye genelinde 1000’e yakın bayi, 50 franchise ve 14 AVM ve cadde mağazası bulunuyor. Üretim tesisi Denizli’de olan Karaca Home ayrıca Uşak ve Bursa’da yeni yatırımlara destek olarak farklı tedarikçiler ile de çalışıyor. Yaklaşık 200 kişilik çalışanı ile Karaca Home ev tekstili sektöründe istihdam yaratmaya devam ediyor.

Kaynak: HABER BÜLTENİ
Editör: HABER BÜLTENİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam