SON DAKİKA
reklam
reklam

PAŞABAHÇE MAĞAZALARI İLE “HAYAT EN GÜZEL HEDİYE”

Eklenme Tarihi: 11 Aralık 2018, Salı - 12:39   Okunma Sayısı: 226751
Paşabahçe Mağazaları, yeni yıl yaklaşırken herkese ve her bütçeye uygun yüzlerce hediye seçeneği ile yaşam alanlarında yılbaşı ruhunu yaşatıyor. ‘Hayat En Güzel Hediye’ sloganıyla hediye alırken akla gelen ilk marka olan Paşabahçe Mağazaları, yılbaşında da zengin ürün çeşidi ve özgün tasarımları ile hediye seçiminin adresi olmaya devam ediyor.

Ev ve yaşam alanlarına dair fikirler sunan Paşabahçe Mağazaları, “Hayat En Güzel Hediye” sloganı ile 7’den 70’e herkese hitap eden hediye alternatifleriyle yeni yıla keyif katıyor.

Yılbaşı hediyesi denilince akla gelen ilk adres olan Paşabahçe Mağazaları, kupalardan vazolara, dekoratif objelerden renkli yılbaşı süslerine kadar geniş ürün yelpazesi ile hem sofralar hem de yaşam alanlarında ışıltı yaratıyor ve A’dan Z’ye her detayı bir arada sunuyor.

 

Paşabahçe Mağazaları İle Rengarenk Bir Yılbaşı

Ağırlıklı olarak kırmızı ve yeşil renklerin kullanıldığı yılbaşı temalı porselen kupalar klasik fakat eğlenceli bir hediye seçeneği olurken yılbaşı ağacı görünümündeki mumluklar ise yeni yılda en çok tercih edilecek ürünler arasındaki yerini alıyor.

Yılbaşı ruhunun sembolü ağaçlar için birbirinden farklı dekoratif süsler evlere hareket ve neşe katıyor. Kardan adam ve penguen figürlü servis tabakları sofralarını şenlendirmek isteyenler için farklı bir seçenek oluştururken Snowman dekoratif objeler ise evlerde keyifli köşelerin sahibi olacak.

“Kar tanesi” ve “Çam ağacı” Latte seti kahve tutkunları için hem özel hem de şık bir hediye seçeneği yaratırken; gold rengin hakimiyet sürdüğü birbirinden farklı ve yeni kadehler zarif formuyla sofralara ışıltı ve parlaklık saçacak.

Yeni yıl akşamında sevdiklerinizle paylaşacağınız kalabalık sofralar için yepyeni masa örtüleri, servis tabakları, bardaklar ve kadehler de sofralara renk getirecek. Kırmızı, yeşil ve lacivert renk seçenekleriyle “Derin bardaklar” yılbaşı sofralarına farklı bir boyut kazandırıyor

 

Alternatif Bir Yılbaşı Hediyesi; Camda Dünya Mirası Koleksiyonu

Paşabahçe Mağazaları’nın evrensel dünya mirasına sahip çıkacak bilinci oluşturmak, çeşitli sebeplerle bozulan, yok olan kültürel ve tarihi değerleri yaşatmak ve daha geniş kitlelere tanıtılabilmek için hazırladığı Camda Dünya Mirası Koleksiyonu’ndan eşsiz parçalar 2019 yılını sevdikleriniz için unutulmaz hale getiriyor. Yıllarca saklanacak ve gelecek nesillere bırakılacak kalıcı ve farklı hediye arayışında olanlar bu yeni koleksiyonu inceleyebilirler.

Paşabahçe Mağazaları, alışveriş yapmaya vakit bulamayan ve yılbaşı için hediye almak isteyenlere www.pasabahcemagazalari.com adresinden de haftanın 7 günü 24 saat alışveriş yapma imkanı sunuyor. Online mağazadan Paşabahçe Mağazaları’nın ürünlerini inceleyebilir ve yılbaşı alışverişinizi kolayca yapabilirsiniz.

Paşabahçe Mağazaları yeni yıl hediyelerini seçmek ve yılbaşı öncesi evlerini, ofislerini ve yeni yıl sofralarını güzelleştirmek isteyen herkesi mağazalarına ve e-mağazasına bekliyor.

 

Paşabahçe Mağazaları Hakkında

Cam sektörünün küresel oyuncusu konumundaki Şişecam Topluluğu şirketlerinden Paşabahçe Mağazaları A.Ş. özgün, modern, yenilikçi ve müşteri odaklı yapısıyla sofra ve mutfak eşyaları zincir mağazacılığı alanında Türkiye’de lider konumdadır. ‘Yaşam’ ve ‘Butik’ konseptleriyle cam, seramik, porselen, ahşap, çelik sofra ve mutfak eşyalarının yanı sıra dekoratif koleksiyon ürünlerini de müşterilerinin beğenisine sunan Paşabahçe Mağazaları, bugün Türkiye ve yurt dışında toplam 53 mağaza ile hizmet vermektedir.

www.pasabahcemagazalari.com

Kaynak: HABER BÜLTENİ
Editör: HABER BÜLTENİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam