SON DAKİKA
reklam
reklam

Gülsuyuspor şampiyonluğa koşuyor

Eklenme Tarihi: 13 Aralık 2018, Perşembe - 09:23   Okunma Sayısı: 102460
İstanbul 1. Amatör lig 18. Grup lideri Gülsuyuspor saha kapatma cezası aldığı için Yenisahra Stadı’nda Beykoz Elmalıspor’la oynadığı maçta yarım düzine gol atarak şampiyonluk yolunda hedefe bir adım daha yaklaştı.

İSTANBUL

Oynadığı 9 maç sonunda 8 galibiyet,1 beraberlik,rakip kalelere gönderdiği 27 gol +19 averajla en yakın rakibine 5 puan fark ile namağlup ünvanını sürdürdü. Yenisahra Stadında oynanan mücadeleye seyircisinin de müthiş desteği ile başlayan Gülsuyuspor baskılı oyunuyla yakaladığı net fırsatlardan sonucu Ercan (2) , Ali Çay, Emre Efe, Rıza ve Raşit’in attığı gollerle Elmalıspor’ u 6-0 yendi. Gülsuyuspor Kulüp Başkanı Behram Kaçar ve yönetim kurulu üyeleri Yenisahra Stadı’nda oynanan Gülsuyuspor Beykoz Elmalıspor maçında takımı yalnız bırakmadılar. Başkan Behram Kaçar; “Bizim için önemli bir 3 puan oldu. Liderliğimizi devam ettirdik. Maçımızı izlemeye gelen dostlarımıza ve takıma destek veren taraftarlarımıza teşekkür ederim. Futbolcuları ve teknik heyeti kutluyorum” dedi. Başkan Yardımcısı İsmail Ovacıklı; “Maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar üstün ve baskılı oynadığımız maçı hakkımız ile kazandık. En yakın takipçimiz ile 5 puanlık farkı koruduk ve haftaya kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Adalarspor maçını da kazanmaktan başka düşüncemiz yok. Nağmalup liderliğimizi sürdürüyoruz artık önümüzdeki maça kilitlenip ligi şampiyon olarak bitireceğiz. Tüm taraftarlarımıza ve yönetici arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Karşılaşmanın sonunda konuşan Gülsuyuspor başkan vekili Yunus Erdel, ” 9 maçta 25 puan kazandık. Takımın kazanmış olması önemli. Bu amaç uğruna büyük bir efor sarfeden bir gurup var. Asıl bizi mutlu eden bu. Burada aile ortamı var. Her zaman bu var olmak zorunda. Aynı amaç uğruna emek veriyoruz, Sadece futbol değil birçok spor branşında başarılı olan bir Gülsuyuspor hedefimiz var. İnşallah bunu gerçekleştirmek için çalışacağız Gülsuyunda sporun gelişmesi, gençlerin spora yönelmesi açısından yenilikler ve projeler yapıyoruz. dedi

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: UĞUR FARUK YILDIZ-TAYFUN KÖSELERDEN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam