Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/2018/12/18/10.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Doğuda kış hayatı olumsuz etkiliyor - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Doğuda kış hayatı olumsuz etkiliyor

Eklenme Tarihi: 18 Aralık 2018, Salı - 11:45   Okunma Sayısı: 75108
Van, Hakkari ve Bitlis'te kar, tipi ve heyelan nedeniyle 130 yerleşim biriminin yolu ulaşıma kapandı. Bitlis-Muş kara yolunda yoğun sis nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor.

VAN

Doğu Anadolu Bölgesi'nde Van, Hakkari ve Bitlis'te kar, tipi ve heyelan nedeniyle 130 yerleşim birimiyle ulaşım sağlanamıyor.

Van Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, il genelinde aralıklarla devam eden kar nedeniyle 18 mahalle ve mezra yolunun ulaşıma kapandığı, ekiplerin kapanan yolların açılması için çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

Hakkari'de kar ve tipi nedeniyle 5 köy, 13 mezra, Yüksekova ilçesinde 28 köy ve 60 mezra yolu ulaşıma kapandı.

İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri, kapalı yolların ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Bitlis ve Muş

Bitlis'te İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Ümit Kurtkan, yaptığı açıklamada, yağışların ardından meydana gelen heyelan nedeniyle 6 köye ulaşım sağlanamadığını, bu yolların açılması için ekiplerin çalışmalarına devam ettiğini belirtti.

Muş Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür ise il genelinde kar ve tipiden kapanan köy yollarını ulaşıma açtıklarını, karla mücadele ekiplerinin hazır bekletildiğini aktardı.

Yoğun sis nedeniyle görüş mesafesinin 5 metreye düştüğü Bitlis-Muş kara yolunda ulaşım güçlükle sağlanıyor.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam