Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/2018/12/19/1545202193_G__k__e_Kaan_Demirkan_Filmin_Yap__mc__s___ve_Y__netmeni__S__reyya_Soner_Be__ikta_______n_Emektar_Malzemecisi_Nefise_Karatay_Nedim_Baytorun__Vodafone_T__rkiye__PazarlamaDirekt__r____Umut_Kutlu_Be__ikta__JK_GenelM__d__r__.jpeg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
NEFİSE KARATAY, VODAFONE PARK’A KONUK OLDU - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

NEFİSE KARATAY, VODAFONE PARK’A KONUK OLDU

Eklenme Tarihi: 19 Aralık 2018, Çarşamba - 12:49   Okunma Sayısı: 156670
Vodafone KaraKartal Hareketi kapsamında Beşiktaş’ın emektar malzemecisi Süreyya Soner ile Vodafone Park Red Lounge’da düzenlenen özel buluşmaya ünlü sunucu Nefise Karatay da katıldı. Vodafone’un sosyal medya üzerinden düzenlediği yarışmayı kazanan 10 Vodafone KaraKartallı’nın da hazır bulunduğu buluşmanın sonunda tüm katılımcılar Süreyya Soner ile birlikte “Güzel Adam Süreyya” belgeselini izledi. 

İSTANBUL

Ünlü sunucu Nefise Karatay, Vodafone’un Beşiktaşlı aboneleri için geliştirdiği Vodafone KaraKartal Hareketi kapsamında siyah-beyazlı ekibin emektar malzemecisi Süreyya Soner ile Vodafone Park Red Lounge’da düzenlenen özel buluşmaya katıldı. Buluşmanın moderatörlüğünü üstlenen Nefise Karatay, Beşiktaş’ın efsane ismi Süreyya Soner ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Buluşmaya, sosyal medya üzerinden düzenlenen ve Süreyya Soner’in Beşiktaş JK ile kaç maça çıktığının sorulduğu yarışmayı kazanan 10 Vodafone KaraKartallı’nın yanı sıra Beşiktaş JK Pazarlama ve Sponsorluklardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Umut Kutlu, Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Nedim Baytorun ve “Güzel Adam Süreyya” belgeselinin yapımcısı ve yönetmeni Gökçe Kaan Demirkıran da katıldı. Buluşmanın sonunda tüm katılımcılar, Süreyya Soner ile birlikte “Güzel Adam Süreyya” belgeselini izledi.

Vodafone Park’a ilk kez konuk olan Nefise Karatay, “Tutkunu olduğum takımın efsane isimlerinden biriyle bir araya gelmek benim için unutulmaz bir deneyim oldu. Süreyya Soner ile Beşiktaş’a adadığı hayatını konuştuk. Belgeseli daha önce de izlemiş ve çok etkilenmiştim. Bir kez daha gözlerim dolarak izledim,” dedi.

Vodafone KaraKartallılar, 19 Aralık itibariyle Vodafone TV üzerinden yayınlanacak “Güzel Adam Süreyya” belgeselini internetlerinden yemeden izleyebilecek.

Kaynak: HABER BÜLTENİ
Editör: HABER BÜLTENİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam