SON DAKİKA
reklam
reklam

‘Tasavvuf Musıkisi’ne kadınların eli değdi!

Eklenme Tarihi: 20 Aralık 2018, Perşembe - 11:45   Okunma Sayısı: 90352
Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nin kadın müdürü Hülya Narsap’ın çabalarıyla kurum bünyesinde oluşturulan ve şefi dahil bütün sanatçıları kadın olan Tasavvuf Musıkisi Topluluğu’nun ünü İstanbul dışına taştı.

İSTANBUL

Kadıköy HEM Kadın Tasavvuf Korosu Şef Fulya Soyata yönetiminde, Hz. Mevlana’nın 745. Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma (Şeb-i Arus) programı kapsamında Konya’da konser verdi. Konya Milli Eğitim İl Müdürü Mukadder Gürsoy’un davetiyle Konya’ya giden ekip, Prof Dr. Ömer Dinçer Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ev sahipliğinde 13 Aralık tarihinde Konya-Karatay’da konserini gerçekleştirdi. Konseri Karatay Kaymakamı A. Selim Parlar’ın da aralarında bulunduğu kalabalık bir davetli topluluğu izledi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam