SON DAKİKA
reklam
reklam

MİNİKLER, DEPREME KARŞI BİLİNÇLENDİRİLDİ

Eklenme Tarihi: 20 Aralık 2018, Perşembe - 12:51   Okunma Sayısı: 70739
Küçükçekmece Belediyesi, ülkemizin önemli bir gerçeği olan deprem afetine karşı “ Afete Hazır Küçükçekmece” oluşturmak amacıyla calışmalarına devam ediyor.

Küçükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Sivil Savunma Amirliği ekipleri, Küçükçekmece Ziya Gökalp Anaokulu öğrencilerine depremin etkisini azaltmak ; deprem öncesi deprem anında ve sonrasında neler yapılması gerektiğini öğretmek,anaokulu çağından itibaren bu farkındalığı oluşturup daha bilinçli ve tedbirli çocuklar yetiştirmek amacıyla ‘Temel Afet Bilinci’ eğitimi verdi.

3-6 yaş grubu 200 anaokulu öğrencisine verilen eğitimin ardından, minik öğrencilere arama kurtarma araç sergisi gezdirildi. Küçükçekmece Belediyesi Sivil Savunma Ekipleri, ‘Afete Hazır Küçükçekmece’ sloganıyla ilçedeki okullarda deprem farkındalık eğitimini sürdürecek.

Kaynak: HABER BÜLTENİ
Editör: HABER BÜLTENİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam