SON DAKİKA
reklam
reklam

Özen Plus açıldı

Eklenme Tarihi: 22 Aralık 2018, Cumartesi - 10:49   Okunma Sayısı: 142832
Özen Plus açıldı

Maltepe’nin en eski ayakkabı firmalarından biri olan Özen Ayakkabı, yeni mağazasını Sakızağacı Sokak’ta Özen Plus adıyla hizmete sundu. AK Parti Maltepe İlçe Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten Özkan Güzel’e ait mağazanın açılışına Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı’nın yanı sıra Maltepe İlçe Nüfus Müdürü İlker Doğan, İlçe Tarım Müdürü Mehmet Ali Çelik ve AK Parti yöneticileri katıldı.

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Erikçi ile birlikte açılışa AK Parti Maltepe eski ilçe başkanları Adem Göktaş ve Ümit Çoban, AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Aydoğan Ahıakın, AK Parti Maltepe Belediye Başkan Aday Adayları Veysi Akay, Davut Yavuz ve Şuayip İçli, AK Parti Maltepe İlçe Başkan Yardımcıları Sercan Şeneloğlu, Gürkay Durmuşoğlu, İlhan Saygılı, Sevinç Gül Akdere, Filiz Güngör Çelebi, AK Parti Maltepe Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Can Aslan,AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Gümüş, Ak Parti Maltepe Belediye Meclis Üyesi aday adayları Sezer Çetin ve Saim Atalay, Maltepe Erzurumlular Vakfı Genel Sekreteri Hasan Koç ve Maltepespor eski başkanı ve işadamı Cahit Durhan’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Özkan Güzel’in konuklarıyla tek tek ilgilendiği açılışta konuşan Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, Maltepe’nin gelişimine katkı sunan en küçük esnafından en büyük işadamına kadar herkesin takdire değer olduğunu vurgularken, “Bu işyeri de önce Maltepe’ye, sonra sahiplerine ve çalışanlarına hayırlı olsun. Her girişim kutsaldır. İş kurmak iş yeri açmak girişimciliğin yanı sıra aynı zamanda cesarettir. İşyeri sahiplerini girişimleri ve cesaretleri nedeniyle kutluyor, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. Ardından okunan duanın ardından konukların kurdaleyi kesmesiyle Özen Plus Mağazası hizmete girmiş oldu

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: İSMET AKKOÇ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam