SON DAKİKA
reklam
reklam

2019 GELİNLİK TRENDLERİ EZBERLERİ BOZACAK

Eklenme Tarihi: 26 Aralık 2018, Çarşamba - 11:54   Okunma Sayısı: 676729
Nasıl bir gelinlik alacağına henüz karar vermediysen modeli seçerken ilham vermesi için tasarımcıların  2019 gelinlik koleksiyonları arasından öne çıkan trendleri derledik.

 İSTANBUL

Yılın son günlerini yaşıyorken yepyeni bir yıla adım atmak üzereyiz. 2018 yılının düğün sezonu geride kalırken önümüzdeki yıl dünya evine girmeyi hayal edenlerin tatlı telaşı ise yeni başlıyor. Tüm bu hazırlıkların en önemlisi de bir gelin adayı için elbette gelinlik. Çocukluğunuzdan bu yana hayallerini kurduğunuz o muhteşem gelinlik modelini arayanlara fikir olsun diye, 2019 yılına ait yeni gelinlik trendlerini  sizler için derledik.

Gelinlik modelleri gün geçtikçe değişip yenilenmekte. Son senelerde olduğu gibi artık gelinlik modasında da eskiye dönüş var. Taşlı gelinlik modelleri, kabarık gelinlik modelleri, yeni gelinlik modelleri, dantel gelinlik modelleri, prenses gelinlik modelleri, tesettürlü gelinlik modelleri en çok dikkat çeken modeller arasında. Artık tek parça gelinlik modelleri çok olsa da gelinler iki parça gelinlik modellerini üst ve alt gelinlikleri istedikleri gibi kombin ettiklerinden iki parça gelinlik modelleri  2019 gelinlik modellerinde yine çok tutacak gibi. Gelinlik yanında  sıradışı gelin başı modelleri, gelin ayakkabısı modelleri, gelin çiçek modelleri ve gelin arabası süslemeleri 2019' da göz kamaştıracak gibi duruyor.

 

Gelinlikler Renkli Tasarımlarla Çeşitleniyor

Kumaş yapısının ve tasarımların değişmesiyle beraber görünümler çok fazla değişiyor ve beraberinde yeni modelleri ve tarzları getiriyor. 2019 yılında kumaşların daha kaliteli olduğu ve daha detaylara önem verildiğini görüyoruz.

Bu sene özellikle beyaz istemeyenler için iyi bir seçenek olarak ortaya sunulmuş. Gelinlik modelleri bu yıl beyaza alternatif cesur, renkli tasarımlar ile çeşitleniyor ve bizi “klasik gelinlik” anlayışının dışına çıkmaya davet ediyor.

Geçen senelerdeki yumuşak görünümler bu sene yerini biraz daha keskin çizgili tasarımlara yerini bırakacak. 2018 gelinlik tredleri 2019’a şık ve rahat miraslar bırakıyor: Fiyonklar daha da büyüyor, katmanlar daha da genişleyip, tulumlar çeşitlenerek gelinlik algımızı sarsıyor.

 

Straplez Bu Sene de Vazgeçilmez

2019 Gelinlik Modasında straplez gelinlik modelleri çoğunlukta diyebiliriz. Gelinlik modellerinde kısa, saten, fransız dantelli, fırfırlı, kabarık yada düz gelinlik modellerinden hangisini isterseniz onlar var.

Geçtiğimiz yıllarda sokak modası ve dekorasyonda karşımıza çıkan metalik detaylar ve geometrik çizgiler, 2019’da gelinliklere de yansıyor. 2019 ilkbahar-yaz gelinlik koleksiyonlarında gelinliğin tamamında kullanılan geometrik desenler, sonbaharda uzun duvaklara da sıçrıyor.

2019 sonbahar gelinliklerinin başrolünde ise, mevsimin romantik havasını gelinliklere taşıyan tüller var. Bazen uzun bir duvak, bazen omuz detayı, bazen abartılı katlarıyla gelinliğin etek kısmı olan tüller, bazı markalarda karşımıza transparan bir gelinlik olarak çıkıyor.

Tüylerin Yumuşaklığında Kaybolacaksınız

2019’da nakışların, dantellerin yerini tüyler oluyor. Tüyler hem daha özgür hem de daha tiyatral bir görünüm elde etmenizi sağlıyor. Ayrıca geleneksel bir görünümden kaçınanların da ilk seçeneği alıyor.

 

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: KÜBRA ÇELEPİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam