Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/2018/12/29/Hasan_KocY_Yeniden_OYz_GuYven_Sen_SendikasY_Genel_SekreterligYine_SecYildi.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Hasan Koç Yeniden Öz Güven Sen Sendikası Genel Sekreterliğine Seçildi - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Hasan Koç Yeniden Öz Güven Sen Sendikası Genel Sekreterliğine Seçildi

Eklenme Tarihi: 29 Aralık 2018, Cumartesi - 09:46   Okunma Sayısı: 182608
Öz Güven Sen Sendikası Genel Sekreteri olan Hasan Koç emek ve sendikal mücadelede her zaman  adından söz ettiren bir isim. Koç; Ankara’da geçtiğimiz hafta sonu yapılan  Özel Güvenlik ve Koruma İşçileri Sendikasının yapılan genel kurulunda Genel Sekreterlik görevine yeniden seçildi.

İSTANBUL

Öz Güven Sen Sendikası Genel Sekreteri Koç konu hakkındaki düşüncelerini ise şöyle paylaştı;

“Özel Güvenlik ve Koruma İşçileri Sendikasının Genel Sekreteri olma onurunu ve sorumluluğu ile tüm kadromuzla birlikte bir dönemi geride bıraktık. Siyah ve beyazdan oluşan grisi olmayan, çalışma hayatının sorunlarını bilerek bu mücadelenin içerisinde yer alırken  üyelerimize şu sözü vermiştik; milli ve yerli duruşumuzu muhafaza ederek, ayrım gözetmeden, ahlak kurallarına ve evrensel değerlere bağlı kalarak çalışıp, şeffaf, adil, insan ve emek odaklı yönetim anlayışını ilke edineceğiz.

Bugün gerçekleştirdiğimiz kongre, Sendikamızın emin adımlarla yaptığı yürüyüşünde Türkiye’nin en güçlü ve iş kolunda tek sendika olmasının adımı olacaktır. Kongremizde yaşadığımız demokratik ortam sendikamızı daha da güçlendirecektir. Saygı değer, delegelerimiz ve üyelerimiz bu yeni coşku ve azmi hissedecekler bunun neticesi olarak yayılacak olan enerji bütün üyelerimiz ve Sendikamızın geleceği için toplumsal kesimlerle kenetlenmeye vesile olacaktır.

Bugüne kadar vermiş olduğumuz mücadelemiz, Gönül adamı, Genel Başkanımız Sayın Ömer YILMAZ liderliğinde bundan sonrada artarak devam edecektir. İşyerlerimizde emeğe inanan, mücadeleden korkmayan, cesur, yürekli temsilcilerimiz ve üyelerimizle birlikte vatandaşlarımızın güvenlik bakımımdan kaliteli ve nitelikli hizmet almasını sağlarken evrensel sendikal ilkeler doğrultusunda, emek mücadelesini kararlı ve tutarlı bir şekilde sürdürmeye devam edeceğiz.

Özel Güvenlik ve Koruma İşçileri Sendikasının yapılan Olağan ikinci Genel kurulunda tekrar seçilen Gönül adamı Genel Başkanımız Sayın Ömer YILMAZ başta olmak üzere, Sendikamızın tüm kurullarına seçilen yöneticilerimizi kutluyor, tebrik ediyorum.

İlkelerimizden inançlarımızdan ve doğru bildiğimiz yoldan ayırılmadan, emek mücadelemizi samimiyetle sürdüreceğiz. Özel Güvenlik ve Koruma İşçileri Sendikasının tüm üyelerine saygı ve sevgilerimi sunarken, soruyorum iyi niyet ve istek olduktan sonra “Mümkün Olmayan Nedir Ki”!  Saygı ile…”

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam