SON DAKİKA
reklam
reklam

İlkiz Giyim’den 220 kadına hediye

Eklenme Tarihi: 29 Aralık 2018, Cumartesi - 09:12   Okunma Sayısı: 285332
Maltepe’nin öncü kadın giyim firması İlkiz Giyim, ihtiyaç sahibi 220 kadına yılbaşı hediyesi olarak 1100 parça ürün dağıttı

 

 

Maltepe Bağdat Caddesi Meydan Sokak’ta hizmet veren, kadın giyiminin önde gelen firması İlkiz Giyim,  sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor.

İlkiz Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Ziya Cantaş, geçtiğimiz günlerde sıradışı bir program daha düzenledi ve yeni yıl öncesi ihtiyaç sahibi 220 kadına yılbaşı hediyeleri verdi.

Aynı gün doğum gününü de kutlayan Ümit Ziya Cantaş, gösterişli bir doğum günü partisi yerine ihtiyaç sahibi kadınlarla mağazasında bir arada olmayı ve onları hediyelerle sevindirmeyi tercih etti.

Canlı klasik müzik eşliğinde yaklaşık 1100 parça tamamı birinci el hiç kullanılmamış hediye eşyalar 220 kadına yeni yıl hediyesi olarak takdim edildi.

Kasım ayı içerisinde de örnek bir projeye imza atan İlkiz Giyim, engellilere ait dernekler tarafından tespit edilen 6 engelli vatandaşa akülü tekerlekli sandalye desteğinde bulunmuştu.

 

PROJE NASIL DOĞDU?

Aslında İlkiz Giyim o gün 5 adet akülü tekerlekli sandalye dağıtacaktı. Organizasyondan haberi olan bir müşterisi de Ümit Ziya Cantaş’a “Ben de bu projeye bir sandalye ile katılmak isterim” deyince dağıtılacak akülü sandalye sayısı 6’ya çıkmış.

İşte bu 200 kadının yeni yıl öncesi sevindirildiği projenin fikri de o gün şekillenmiş.

Ümit Ziya Cantaş bunu şöyle anlattı; “Aslında bu yaptığımız yeni birşey değil. Bir her yıl belli sayıda kesinlikle hiç kullanılmamış ürünü ihtiyaç sahibi kadınlarımıza sessiz sedasız dağıtıyoruz. Bu kez de aynı şekilde 50 kadına hediye vermeyi planlamıştık. Ama tekerlekli sandalye kampanyamıza destek veren müşterimiz bize bir fikir vermiş oldu. Biz de tedarikçi firmalarımızdan destek talep ederek kampanyayı büyütme kararı aldık. Sağolsun firmalar kampanyamıza büyük ilgi gösterdi ve kısa sürede 1100 parça ürün dağıtılmak üzere bize ulaşmış oldu. Biz de 50 kadını 220 kadına çıkardık.” dedi.

 

Kampanyaya destek veren firmalar şunlar:

  • Sedna
  • Miarte
  • Vedi
  • Seleste
  • Vedat
  • Bluebelle
  • Miorespiro
  • Uğur Ali Budak
  • Milestone

Ümit Ziya Cantaş, Ocak ayında da yeni bir kampanya başlatacağını belirterek şunları söyleid; “Ocak ayında tanıdığım her insandan ve değerli dostlarımdan 200 tl istiyorum. Devlete bağlı bir kurumda 5 çocuğun ve bir gözetmenin kaldığı evler. Bu evlerde kalan çocuklar ya terk edilmişler ya da anasız babasızlar . Biz onlara oyuncak, giysi, kitap alacağız ve masal okuyacağız . Yasal prosedürleri aşarşak o çoçuklarla ilgili bir video paylaşacağız”

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: İSMET AKKOÇ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam