SON DAKİKA
reklam
reklam

Pazar Hakemdi Pazartesi Başkan Vekili Oldu

Eklenme Tarihi: 29 Aralık 2018, Cumartesi - 10:08   Okunma Sayısı: 78447
Merkez Hakem Kurulu’nun yeniden yapılandırılan talimatı gereği İl Hakemleri, aynı zamanda faal olarak futbol oynasalar da ; sadece lisanslı olduğu kulübün katıldıkları ligde veya kulübünün diğer takımlarının yer aldığı liglerde görev yapamıyorlar.

İstanbul’da bu şekilde birçok Hakem hem futbol oynuyor hem de Hakemlik yapıyorlar. Ancak Çağrı Kaya ise işi bir adım ileri götürdü ve yeni kurulan Ümraniye Hekimbaşıspor’da Başkan Vekili olarak görev almaya başladı.

Hakemlerin bir Kulüpte yönetici olmaları ile ilgili bir talimat olmadığı için Çağrı Kaya’nın durumun ne olacağı pek belli değil; ancak  başarılı bir hakem olarak ön plana çıkan Kaya’nın mesaisini   Başkan Vekili olduğu Ümraniye Hekimbaşıspor’da sürdürmeye daha sıcak bakmakta.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam