Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/2019/01/01/ahmetbaykan.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Ahmet Baykan “Maltepe’nin huzuru için varız” - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Ahmet Baykan “Maltepe’nin huzuru için varız”

Eklenme Tarihi: 1 Ocak 2019, Salı - 15:18   Okunma Sayısı: 116965
Cumhur İttifakının Maltepe Belediye başkan adayı Ahmet Baykan, “Huzur bozan anlayısla siyaset yapmayı asla düşünmüyoruz. Maltepelilerin mutlu huzurlu olmaları için çalısacağız” dedi.

Cumhur İttifakının Maltepe Belediye başkan adayı olarak açıklanan Ahmet Baykan MHP ilçe binasına gelerek tebrikleri kabul etti ve adaylığı ile ilgili olarak yerel basın temsilcilerine ve üyelere açıklamalarda bulundu.

Ahmet Baykan’ın bir sonraki durağı AK Parti Maltepe İlçe Merkezi oldu. Baykan beraberinde MHP Maltepe İlçe Başkanı Mesut Kamburoğlu ve MHP ilçe yöneticileri ile birlikte geldiği AK Parti Maltepe’de, İlçe Başkanı Mehmet Erikçi ve partililer tarafından karşılandı.

AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikçi, “Cumhur İttifakı’nın başarısı için İstanbul Büyükşehir’de Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanımız Binali Yıldırım için, Maltepe’de de Cumhur İttifakı’nın adayı Ahmet Baykan için oy isteyeceğiz. İlçe teşkilatımız, 18 mahalledeki seçim bürolarıyla, ilçe yönetimiyle ve binin üzerindeki aktif çalışma gurubu ve tüm üyeleriyle seçimlere hazırdır. Nasıl ki Referandum sürecinde ve genel seçimler sürecinde Cumhur İttifakı’nın ruhuna uygun çalıştıysak, bu seçimlerde de aynı şuurla çalışacağız. İnşallah Maltepe’yi bu kötü yönetimden kurtaracağız” dedi.

“Maltepenin,Maltepelilerin adayı”

MHP ilçe başkanı Mesut Kamburoğlu “Genel başkanımız sayın Devlet Bahçelinin taktirleriyle Cumhur ittifakının adayı olarak çok sevdiğimiz ülkü ocaklarından yetismis,Maltepe de belediye. baskan yardımcılığı yapmıs,Ahmet Baykan baskanımız belediye başkanı adayı olmustur. Allah hayırlı uğurlu etsin. Başkanımız sadece Cumhur ittifakının değil,Maltepenin,Maltepelilerin adayıdır. “dedi.

”Uzun süredir Siyaset konuşmadık”

Bir kaç saat önce Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından Maltepe de Cumhur ittifakının belediye başkan adayı olarak adı açıklanan Ahmet Baykan da herkese teşekkür etti ve “Uzun süredir sanat konuştuk. Siyaset konuşmadık. Maltepenin geleceğine ilişkin ağır bir vebalin altına girdik.Bunu istiyerek yaptık. Demokrasilerin beşiği yerel yönetimlerdir. Siyasi partilerde hayalleri hayata geçirmek için birer vasıtalardır. Mahalle muhtarı gibi seçime giremezsiniz. Bir siyasi partinin adıyla girebilirsiniz. On yıl önce bir çalısmamız olmustu. Bu gün yeniden aynı heyecanla yola çıktık. Belediyede baskan yardımcılığı yaptım, Küçükyalı Yelken Spor Kulübü’nde, Kızılay da görevler yaptım.

“Maltepe de HANCI sayılırız”

Muhtelif kurumlarda aldığım görevlerle hayata dokundum. Maltepe de 43 yılı geride bırakan bir mazimiz var. Maltepe de HANCI sayılırız. konaklamak üzere gelip yerleşen değil aslında çok ciddi tarihe tanıklık eden,tarihte yer alıp bir hikayesi olarak teraziye çıkan insanlardan biri olduğumu düsünüyorum. Bu nedenle kuşatıldım. Siyaset meşru bir istir. Çok ciddi manada bize ihtiyaç olduğu ifade edildi. Maltepe seçmenlerinin tamamına gönül köprüsü ittifakına iliskin bir tablo oluştu. Beni Cesur Kılıç hocam bu ise teşvik etmistir.

Siyaset toplumu bölün değil,ötekilestiren bir mahiyet tasımamalı. Tam tersine birlestiren sosyolojik bir konudur. İnsan odaklı toplumsal yararı öncüleyen siyaset anlayışımız vardır. Militarizmin hiç bir zaman dili olmayacağız. Huzur bozan anlayısla siyaset yapmayı asla düşünmüyoruz. Maltepelilerin mutlu huzurlu olmaları için çalısacağız. Önce bilen ve dinleyen olacağız. Bir basın toplantısıyla da projelerimizi anlatacağız. Maltepe de ciddi bir belediyenin borcu olduğunu duyuyoruz. Yerel yönetimlerde bir sıkıntı var. Betonla daha çok para elde etmeye yerel yönetimler müsade etmemeli. Yeni modellemeler gerekiyor.

“Maltepe’de güneşimizi kaybettik”

Yok edici,talan edici kentleşmeye dur demek lazım. Beton yığınlarına dönüldü.Güneşimizi kaybettik.Maltepenin sağlıklı dönüşüme ihtiyaç var. Denizden bakınca Maltepeyi tanıyamıyorum. Tanıyan var mı? Maltepelilerin buluşabileceği bir yer var mı Maltepe de?Herkesi kent kültürüyle kucaklaştıracağız.

Biz Maltepe de hizmete talibiz. Maltepede   güzel olanı inşaa etmeğe talibiz. Farklı bir gelecek kurgulayacağız. Bunu bizim yapabileceğimize inanıyorum. Üzerimizde bir yük var Sevinecek bir şey yok. Bu kadar sorumluluğun altına girmek sevindirici bir şey olabilir mi?Çok ciddi olarak saraya davet edildiğimi söyleyebilirim. Büyük bir sorumluluk alıyoruz. Maltepelilerin takdirleriyle başkanlığımız gerçekleşirse omuzlarımızdaki yükün daha da artacağını biliyoruz “dedi

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: İSMET AKKOÇ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam