SON DAKİKA
reklam
reklam

Ardos’un Gençleri Gençliğe Hizmete Hazır

Eklenme Tarihi: 2 Ocak 2019, Çarşamba - 10:05   Okunma Sayısı: 205611
2018’in hemen başında kurulan Kars Merkez Akbaba (Ardos) Köyü Yardımlaşma Derneği 18 ile 35 yaş arasındaki  genç üyelerini düzenlendiği özel bir kahvaltılı toplantıda buluşurdu. Toplantıya AK Parti Ataşehir İlçe Yönetim Kurulu üyesi ve Kars Merkez Akbaba (Ardos) Köyü Yardımlaşma Derneği Kurucusu Metin Karahancı , Ataşehir Belediyesi Meclis Üyesi  İsmail Levent ile beraberindekiler de takip etiler.

İSTANBUL

Yapılan kahvaltılı toplantıya ilgi yoğun olurken; Kars Merkez Akbaba (Ardos) Köyü Yardımlaşma Derneği Başkan Yardımcısı ve  Evden Eve  Nakliyeciler Derneği( EEND) Başkan Vekili Şener  Karahancı ile dernek üyesi Nurettin Karslı da burada bir konuşma yaptılar. Her ikisi de; derneğin her zaman genç üyelerinin yanında olacağını belirterek,  Kars Merkez Akbaba (Ardos) Köyü Yardımlaşma Derneği Gençlik Kolları yönetimine başarılar diledi. Toplantıda Ardos Akbaba Gençlik Kolları Yönetimini tanıtılırken, dernek faaliyetleri hakkında bilgi verildi.Ne türlü aktivite yapılabileceği  yönünde  fikir alışverişinde bulunuldu.

Özel kahvaltı toplantısında  daha sonra yapılan Kars Merkez Akbaba (Ardos) Köyü Yardımlaşma Derneği Gençlik Kolları yönetimi için yapılan oylama sonucunda oldukça güçlü bir yönetim oluşturuldu. Dernek yönetimi  de ;yönetime seçilen  isimlere çalışmalarında başarılar dilerken yapacakları etkinliklerde yönetim olarak her daim yanlarında olacaklarını ifade ettiler.

Kars Merkez Akbaba (Ardos) Köyü Yardımlaşma Derneği Gençlik Kolları Başkanı İshak Günce “Allah’ın izniyle, üyelerimizin desteğiyle pek çok işi yapacağımıza ve genç kardeşlerimize hizmet edeceğimize olan inancımız tam. Şimdiki vizyonumuz; köyümüzü kalkındırmak ve köyümüzü güçlü kılmak.”

Yapılan oylamada Başkanlığa İshak Günce seçildi. Gazetemize özel olarak bilgi veren Günce Kars Merkez Akbaba (Ardos) Köyü Yardımlaşma Derneği Gençlik Kolları hakkında şu bilgileri paylaştı;

“Ardos Gençliği olarak kendi aramızda toplandık,bir istişare yaptık ve sonuçta  Kars Merkez Akbaba (Ardos) Köyü Yardımlaşma Derneği Gençlik Kurulu’nu kurmaya karar verdik. Derneğimizin üst yönetimi de bu cabamıza destek oldu, eğer onların desteği ve yardımı olmasaydı böyle bir noktaya da ulaşmazdık. Allah’ın izniyle, üyelerimizin desteğiyle pek çok işi yapacağımıza ve genç kardeşlerimize hizmet edeceğimize olan inancımız tam. Şimdiki vizyonumuz; köyümüzü kalkındırmak ve köyümüzü güçlü kılmaktır. Amacımız da hep birlikte ileriye gitmek, dayanışmamızı, geleneklerimizi, göreneklerimizi ve kültürümüzü ayakta tutmaktır. Bununla ilgili olarak bir uzlaşı içerisine girdik ve Allah’ın izniyle muvaffak olacağız inşallah. “

Kars Merkez Akbaba (Ardos) Köyü Yardımlaşma Derneği Gençlik Kolları  yapılan ilk toplantıda ise Gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri görev dağılımı yapmak için bir toplantı gerçekleştirdiler. Yapılan toplantıda görev dağılımı dışında yapılacak olan etkinlikler hakkında fikir alış verişinde bulunulduğu ve alınan ilk karar olarak halı saha futbol takımlarının kurulacağı ve maçlar yapılacağı öğrenildi

Kars Merkez Akbaba (Ardos) Köyü Yardımlaşma Derneği Gençlik Kolları  görev dağılımı şu şekilde oluşmakta;

İshak GÜNCE - Başkan

Kadir KATFAR -Başkanvekili

Murat GERBAĞA – Tanıtım ve Medya

Adem GÜNCÜ - Sosyal Hizmetler

Yakup IRAK -Halka İlişkiler

Tolga GÜNCE-Ar-Ge

Fırat KARAHANCI- Mali İşler

Eyüp KARAHAN- İdari İşler

Ömer KILIÇ – Etkinlik ve Programlar

Yavuz GÜNCÜ - Siyasi İşler

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam