Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/2019/01/07/6.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Istrancalar 'beyaz gelinliği' ile büyülüyor - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Istrancalar 'beyaz gelinliği' ile büyülüyor

Eklenme Tarihi: 7 Ocak 2019, Pazartesi - 11:26   Okunma Sayısı: 107789
Trakya'nın Karadeniz kıyılarındaki meşe ve çam ağaçlarından oluşan Istranca Ormanları, bölgede etkili olan kar yağışının ardından adeta görsel şölen sunuyor.

KIRKLARELİ

Trakya'nın Karadeniz kıyılarındaki meşe ve çam ağaçlarından Istranca Ormanları, bölgede etkili olan kar yağışının ardından beyaza büründü.

Bölgede 3 gündür etkili olan kar yağışı sonrasında bin 31 metre yüksekliğindeki Yıldız Dağları, eteklerine kadar karla kaplanırken, kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.

Orman içlerindeki derelerin ışıltısı ve kar nedeniyle ağaçların sarkması güzel görüntüler oluşturdu.

Bazı vatandaşlar ise fotoğraf makineleri ve cep telefonları ile anı ölümsüzleştirmeye çalışırken, bazıları da kar üzerinde ateş yakarak piknik yaptı.

"Beyaz gelinliğini" giyen Istranca Ormanları, AA ekibi tarafından drone ile havadan görüntülendi.

Kırklareli Kültür ve Turizm Müdürü Necmi Asan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, üç gündür bölgede etkili olan kar yağışı ile dağ ve ormanların beyaza büründüğünü söyledi.

Yıldız Dağları'nın eteklerindeki Istanca Ormanlarının eşsiz bir güzellik sunduğunu ifade eden Asan, hafta sonu çevre iller başta olmak üzere birçok vatandaşın bölgeye adeta akın ettiğini anlattı.

Bu güzelliğin görülmeye değer olduğunu aktaran Asan, yerli ve yabancı turistleri kente davet etti.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam