Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/2019/01/16/SY8112561111_1600x1067.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Deniz Köken: Eyüpsultan İstanbul'un Başkentidir - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Deniz Köken: Eyüpsultan İstanbul'un Başkentidir

Eklenme Tarihi: 16 Ocak 2019, Çarşamba - 12:06   Okunma Sayısı: 119767
AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, ziyaretlerini ve buluşmalarını sürdürüyor. Deniz Köken, Eyüpsultan'daki STK temsilcileri ve dernek başkanları ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisini Eyüpsultan Belediye Başkan adayı olarak göstermesinin hemen ardından Eyüpsultan ile ilgili çalışmalara yoğun bir şekilde başlayan Deniz Köken, sivil toplum çalışmalarına gereken önemi vermeye devam edeceklerini ve Eyüpsultan'ı ortak akıl çerçevesinde yöneteceklerini dile getirdi.

Eyüpsultan Dernekler Federasyonu’nun toplantısına, ilçedeki dernek temsilcileri, STK'lar, AK Parti Eyüpsultan İlçe Yönetimi ve AK Parti Eyüpsultan Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Programa katılan STK temsilcilerine projelerinden bahseden Deniz Köken, soruları da yanıtladı.

İlçenin hep birlikte ve ortak akıl ile yönetmenin önemine değinen Deniz Köken, her ay meclis toplantısı gibi STK temsilcileriyle düzenli olarak bir araya geleceğini dile getirdi.

VATANDAŞLARIMIZ DA SÖZ SAHİBİ OLACAK”

AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Bu işi gönüllü olarak yapıyorsunuz, zamanınızı, emeğinizi veriyorsunuz. Öncelikle sizleri gönülden tebrik ederim. Halkla iç içe olacağız, halk ne istiyor, halk ne düşünüyor dikkate alacağız. Vatandaşlarımızdan oy alıyoruz, vergi alıyoruz. Onları yönetmeye talip oluyoruz. Vatandaşlarımızdan üstün değiliz. Onların vergisiyle, onların oyuyla koltuğa oturuyoruz. Vatandaşımız tabiiki söz sahibi olacak. Gelip düşüncelerini, yorumlarını, taleplerini bizimle paylaşacak. Eksiklerimizi dile getirecek, doğruları doğru yerde konuşmak zorundayız”

 “EYÜPSULTAN İSTANBUL'UN BAŞKENTİDİR”

Derneklerin tek çatı altında toplanması meselesinin çok uzun zamandır konuşulduğunu söyleyen Deniz Köken, “Uygun bir yöntem bulmaya çalışacağız. Eyüpsultan'ı bu saatten sonra sanayi şehri yapacağım dersem inanır mısınız? Olmaz. Bu saatten sonra Eyüpsultan Kültür şehri olabilir. Turizm şehri olabilir. Bilim şehri, ilim irfan şehri, üniversiteler şehri olabilir. Bunların hepsini öncelikler sırasına koyuyoruz. Eyüpsultan İstanbul'un başkentidir. Bunun bilinciyle yaşamak zorundayız. Bunun bilinciyle Eyüpsultan'ı yönetmek zorundayız. Öncelikler ihtiyaçlar sıralaması belirleyeceğiz. Bazı ihtiyaçları hemen gidermeliyiz, bazılarını zamana yaymalıyız. Mühim ve en mühim meselesini doğru algılamalıyız. Adamın karnı açsa pasta verilmez. Sorunları ortak konuşacağız. Tartışacağız. Doğruyu birlikte bulacağız” diye konuştu.  

Kaynak: HABER BÜLTENİ
Editör: HABER BÜLTENİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam