Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/2019/01/18/CHP_CYekmekoYy_OYrguYtuY_YangYna_KarsYY_Tek_YuYrek.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
CHP Çekmeköy Örgütü Pazar günü yangın şoku yaşadı. - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

CHP Çekmeköy Örgütü Pazar günü yangın şoku yaşadı.

Eklenme Tarihi: 18 Ocak 2019, Cuma - 11:19   Okunma Sayısı: 111482
CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’na ait 34 GZ 8473 plakalı araç  13.Ocak Pazar gecesi henüz bilinmeye nedenle yandı. Olay gece saat 01.40 civarlarında gerçekleşti. Yangın kısa sürede büyürken aracın önünde bulunan binaya da sirayet etti. Alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İtfaiye ekipleri alev alev yanan araca ve binaya müdahale etti. Bu sırada polisin de olay yerinde önlem aldığı görüldü. İtfaiye ekipleri yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından yangını kontrol altına alarak araçta soğutma çalışması yaptı.

İSTANBUL

Polis ekipleri de olay yerinde inceleme yaparak çevredeki vatandaşlardan olay hakkında bilgi aldı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken binada maddi hasar, araç ise kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Acıporaz  da olayın ardından olay yerine geldi ve basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak "Olay yerine şimdi geldim. Sabotaj diye ifade ediliyor. Birazdan polis ekipleriyle konuşup olayın ne olduğunu anlayacağız. Araçlarımızı sürekli buraya park ediyoruz. İlk defa böyle bir olayla karşı karşıya kalıyoruz" diye konuştu. 

 

Yangına karşı tepkilerini sosyal medyadan ilettiler

Yangın haberi sosyal medya üzerinde büyük yankı uyandırdı. Gece boyunca paylaşımlar yaparak olayı kınayan CHP ilçe yöneticileri ve  belediye ve belediye meclis üyesi adayları da durumun bir an önce aydınlatılmasını isteyen mesajlar yayınladı. Ayrıca komşu ilçelerin örgüleri de yangına olan tepkilerini paylaşarak  durumun bir an önce aydınlatılmasını isteyen mesajlar yayınladılar.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu: ”Kundaklama sonucu çıkan bir yangın olma ihtimali çok yüksek duruyor.”

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, partisine ait seçim aracının yanmasıyla ilgili yaptığı açıklamada kundaklama ihtimali üzerinde durduklarını vurguladı. Kaftancıoğlu, “Çekmeköy İlçe Başkanlığımıza ait bu araç en az 2 gündür burada park halinde. Yani aracın iç aksamından kaynaklı bir yangın olma ihtimali neredeyse yok. Olay yerinde de görüldüğü gibi yangının çıktığı anlaşılan bölge, aracın park halinde bulunduğu konuma göre en kuytu en sapa noktası. Kundaklama sonucu çıkan bir yangın olma ihtimali çok yüksek duruyor. Olayın bir an önce hiç vakit kaybetmeden aydınlatılması için emniyet güçlerine çağrıda bulunuyorum” dedi.

Biz de gazetemiz olarak CHP Çekmeköy İlçe Örgütüne geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam