Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-cumhurbaskani-erdoganin-konusmalari-tum-dunyada-canli-izlenebilecek-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmaları tüm dünyada canlı izlenebilecek - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmaları tüm dünyada canlı izlenebilecek

Eklenme Tarihi: 23 Aralık 2015, Çarşamba - 13:00   Okunma Sayısı: 58739

ANKARA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın basına açık konuşmaları, Cumhurbaşkanlığının kurumsal internet sayfası "www.tccb.gov.tr" üzerinden tüm dünyadan izlenecek.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Erdoğan’ın bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştireceği 17’nci Muhtarlar Toplantısındaki konuşması, "www.tccb.gov.tr" internet sitesi üzerinden dünya ile buluşacak.

Özellikle yurt dışından karasal yayın ya da uydu yolu ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmalarına ulaşamayan Türk vatandaşlarına yönelik adım olarak öne çıkan uygulama, Content Delivery Network-İçerik Dağıtım Ağı (CDN) adı verilen bir platform ile hayata geçirilecek.

Resim, video, müzik gibi dijital aktarımların son kullanıcıya hızlı ve yedekli bir şekilde ulaşmasını sağlayan, coğrafi olarak dağıtılmış sunucu, yazılım ve network bileşenlerinden oluşan "bulut bilişim" platformu olan CDN ile çok sayıda izleyicinin aynı anda ve sorunsuz canlı yayın hizmeti alması sağlanıyor. 

Bu hizmet ile yurt içi ve dışında internet hizmetinin bulunduğu her yerden canlı olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmaları, başka bir araca ihtiyaç olmadan izlenebilecek.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam