SON DAKİKA
reklam
reklam

Genç iş adamı hayatının imzasını attı

Eklenme Tarihi: 21 Ocak 2019, Pazartesi - 11:01   Okunma Sayısı: 421865
2019 yılı başladığında Kadıköy Koşuyolu’nda bulunan no:35 adlı mekanın hem sahibi hem işletmecisi olan genç iş adamı Ali Kansız ile avukat Selin Eryüzlü muhteşem bir düğün ile dünya evine girdiler.

Başarılı iş adamı Ali Kansız yeni yılın ilk yıllarında hayatının en büyük antlaşmasını yaptığını belirterek ömür boyu sürmesini istediği evliliklerinin antlaşmasını yaptığını belirtti. Çocukluktan beri çalıştığını ve hayatın da en iyi bildiği işin çalışmak olduğunu anlatan genç iş adamı evlilik yolu ile de daha başarılı olacağını dile getirdi. 28 yaşında ki işletmeci sahibi olduğu kafe ve işletmeler de başarılı bir çalışma disiplini ile çalışarak genç yaşta başarılı olduğunu bununda en büyük sebebinin dünya evine girdiği eşi avukat Selin hanıma borçlu olduğunu söylüyor. Uzun yıllardır birlikte olduklarını ve bu sayede işlerinde de başarılı olduğunu belirtiyor. Her başarılı adamın arkasında bir kadın olduğuna vurgulayan genç iş adamı bu lafı çok doğru bulduğunu ve insanın eğer ki ailesi arkasındaysa ve mutlu ise iş hayatında da mutlu olduğunu söylüyor. 2019 yılında daha fazla çalışacağını daha fazla başarılı olacağını da sözlerine ekliyor. Biz de yeni evli çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: UĞUR FARUK YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam