Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/2019/01/22/DuYruYmcuY5.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Dürümcü Hacı Usta Yeni Yerinde - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Dürümcü Hacı Usta Yeni Yerinde

Eklenme Tarihi: 22 Ocak 2019, Salı - 11:03   Okunma Sayısı: 129488
Maltepe’nin en popüler yemek mekanlarından olan Dürümcü Hacı Usta 2019’a yeni yerinde girdi. Dürümcü Hacı Usta bundan böyle eski yerinin 10 Metre ilerisinde Feyzullah Caddesi No:31 Maltepe-İstanbul adresinde hizmet vermeyi sürdürüyor.

19 Ocak Cumartesi  günü yapılan açılışa Dürümcü Hacı Usta tutkunları yoğun ilgi gösterirken Beşiktaş Jimnastik Kulübü  Başkanı Fikret Orman’ın da aralarında olduğu çok sayıda isim de açılış için çiçek gönderdiler.

Temelleri 1962’de Hatay’da atılan ve 2006’dan itibaren bu yana  hizmet verdiği Maltepe’de yoğun bir ilgi gören Dürümcü Hacı Usta daha önceki yerinde yoğun ilgi yüzünden zaman zaman müşterilerine hizmet vermekte zorlanıyor, buna rağmen Dürümcü Hacı Usta’ya ilgi her gecen gün daha da artıyordu.

İşte bu nedenle yeni bir yere taşınma ihtiyacı hisseden Dürümcü Hacı Usta yapılan çalışmaların akabinde iki katlı  yeni yerine taşınarak, aynı zamanda ürün çeşitliliğini de arttırdı. Daha önce çok tutulan Dürüm, Sultan Sofrası ,Ciğ Köfte,İçli Köfte, Diyet Ürünler, Künefe gibi çok sayıda lezzetli ürünlere ek olarak kahvaltılık ürünler başta olmak üzere yeni ürünlerde Dürümcü Hacı Usta tutkunlarına hitap ediyor. Dürümcü Hacı Usta’nın kahvaltılık ürünleri ise; iki katlı binanın 2.Katında sabah kahvaltısını yapmak isteyenlere sunulacak.

Dürümcü Hacı Usta’dan gazetemize özel mesajlar

Bundan böyle eski yerinin 10 Metre ilerisinde Feyzullah Caddesi No:31 Maltepe-İstanbul adresinde tutkunlarına hizmetlerini sürdürecek olan Dürümcü Hacı Usta’nın Kurucusu olan Hacı Yumuşak da gazetemizle kısa bir röportaj yaparak açılış coşkusunu bizlerle şu cümlelerle  paylaştı.

“Öncelikle; tüm Dürümcü Hacı Usta tutkunlarına selamlarımızı gönderiyor; Tünaydın Gazetesine çok teşekkür ediyorum. Yazarlarınızı beğeniyle takip ediyorum. Aydınlatıcı ve güzel bilgiler veriyorlar. Bizim özümüzde kaliteli hizmet yatar. Bu yüzden çeşitli kesimlerden insanların durak yeri olmuştur. Sanatçılar, sporcular, bilim insanları, doktorlar, mühendisler, esnaflar, patronlar, din adamları, idareciler, bürokratlar, öğrenciler, öğretmenler, akademisyenler, siyasiler ve pek kıymetli gazetecilerimiz buraya geldiler.

Hitap ettiğimiz kitle büyüyünce de eski yerimiz bizlere yetmedi. Şimdi Maltepe Halkına daha iyi, daha başarılı, daha lezzetli ve daha güzel  bir hizmet vermek için daha da genişlemiş olan yeni yerimize taşınarak hizmet alanımızı büyüttük. Amacımız lezzetimizi bilen halkımızın sıkıntı yaşamasını önlemek.

Çünkü diğer dükkanımızda uzun süren sıra bekliyorlardı. Daha rahat olan yeni yerimizde yemeklerini daha rahat yesinler; sokakta kalmasınlar; sıcak ve samimi ortamımızda, genişleyen ve iki katlı yeni yerimizde  lezzetlerimizi tatsınlar istiyoruz.  İşte bunun için bizler  “Hizmet, Hizmet ve Hizmet “ diyoruz. Dürümcü Hacı Usta tutkunlarını yeni yerimize bekliyoruz. “

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam