SON DAKİKA
reklam
reklam

Karabekirspor’un Acı Günü

Eklenme Tarihi: 22 Ocak 2019, Salı - 11:09   Okunma Sayısı: 90546
İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grup ekiplerinden Karabekirspor’da görev yapan Teknik Direktör Zafer Altın kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi ve tüm sevenlerini yasa boğdu.

1956 doğumlu olan teknik adam 16 Ocak Çarşamba akşam 18.00’da dışarda otururken kalp krizi geçirip vefat etti. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Altın doktorların yoğun cabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Merhum Zafer Altın’ın cenazesi 17 Ocak 2019 Perşembe günü ikindi namazının ardından Ümraniye Çarşı Medine Camiinde kılındı ve cenaze namazı sonrası defnedildi. Altın’a son görevini yapanlar arasında antrenörlüğünü yaptığı  Karabekirspor’un Başkanı  Salim Çetinkaya  yönetim kurulu üyeleri ile Karabekirspor’lu futbolcular  , AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım,Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu daha önce top oynadığı Ümraniyespor  ile birlikte çalıştıkları Dudulluspor, Çamlıcaspor camialarıyla  çok sayıda seveni ve amatör spor camiası katıldılar.Biz de gazetemiz olarak ; Merhum Zafer Altın’a Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam