SON DAKİKA
reklam
reklam

VODAFONE, İŞ ORTAKLARI İLE KUZEY KIBRIS’TA BULUŞTU

Eklenme Tarihi: 23 Ocak 2019, Çarşamba - 12:41   Okunma Sayısı: 125496
Vodafone’un iş ortaklarını buluşturan Vodafone Satış Kanalları Yatırımcı Toplantısı, yaklaşık 950 kişinin katılımıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gerçekleştirildi. “Tek Nefes, Tek Yürek” temasıyla düzenlenen toplantıda, Vodafone’un son bir yılda hayata geçirdiği projeler ve gelecek dönem hedefleri paylaşıldı. Toplantıda, gazeteci ve yazar Serdar Kuzuloğlu da “Dijitalleşen Dünyada Perakendeciliğe Bakış” konulu bir konuşma yaptı.

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösterenVodafone’un iş ortaklarını bir araya getiren Vodafone Satış Kanalları Yatırımcı Toplantısı,Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gerçekleştirildi. Toplantıya Türkiye’nin 81 ilindenyaklaşık 950 kişi katıldı. “Tek Nefes, Tek Yürek” temasıyla düzenlenen 2 günlüktoplantıda, Vodafone’un son bir yılda hayata geçirdiği operasyonlar, projeler ve yatırımlarının yanı sıra gelecek planları, yakınsama projeleri ve iş ortaklarının başarı hikâyeleri paylaşıldı. Toplantıda, gazeteci ve yazar Serdar Kuzuloğlu da “Dijitalleşen Dünyada Perakendeciliğe Bakış” konulu bir konuşma yaptı.

Toplantıyı değerlendiren Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy,şunları söyledi:

“Vodafone olarak, dijitalleşmeyi Türkiye’nin tamamına, her bireye, her eve, her kuruma, özetle her hayata taşıma vizyonuyla faaliyet gösteriyoruz. Yaptığımız her işin merkezine müşterilerimizi koyuyor, onlara yenilikçi ürünler sunuyor ve sürekli yatırımlarla müşterilerimizin deneyimini uçtan uca geliştiriyoruz. İşimizin her noktasında müşteri memnuniyeti programımızı uygulayarak müşterilerimizin deneyimlerini iyileştiriyoruz. Vodafone Satış Kanalları Yatırımcı Toplantısı, perakende kanalındaki paydaşlarımızla mevcut gelişmeleri ve önümüzdeki dönem hedeflerimizi paylaştığımız bir platform olması açısından bizim için önem taşıyor. Türkiye’nin dijital geleceğine öncülük etme hedefimizle bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de yatırımlarımızı artırarak sürdüreceğiz.”

 Hazırlıklar 3 ay sürdü

Vodafone Satış Kanalları Yatırımcı Toplantısı’nın hazırlıkları 11 kişilik bir ekibin çalışması ile 3 ayda tamamlandı. 5 tır teknik ekipman ve dekorun kullanıldığı kurulum için 10.459 kmyol kat edildi, 1.717 metrekare branding, 178 robot ışık, 7 oturum, 11 baz ve 2 mobil istasyon kullanıldı.

 Vodafone Türkiye hakkında

Dünyanın en büyük telekomünikasyon şirketlerinden biri olan Vodafone Grubu’nun bünyesinde yer alan Vodafone Türkiye, 30 Eylül 2018 itibariyle hizmet sunduğu 23,7 milyon abonesiyle Türkiye’nin ikinci büyük mobil iletişim şirketidir. Türkiye’nin en büyük uluslararası doğrudan yatırımcılarından olan Vodafone Türkiye’nin bugüne kadar toplam yatırımları 21 milyar TL’yi aşmıştır. 2010’da Borusan Telekom’u bünyesine katan Vodafone Türkiye, 2011’de de Türkiye’nin en büyük alternatif telekom operatörlerinden Koç.net’i bünyesine dâhil etmiştir. Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonu doğrultusunda bireylere ve kurumlara mobil ses, sabit ses, mobil internet, fiber ve DSL hizmetleri sunan Vodafone Türkiye, yaklaşık 3.200 çalışan kadrosu, 1.100’ü aşkın perakende mağazası ve ekosisteminde bulunan 43.000 paydaşı ile faaliyet göstermektedir.

Kaynak: HABER BÜLTENİ
Editör: HABER BÜLTENİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam