Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/2019/01/28/1548405662_PM_insta_2018_01_26_144254.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
PAŞABAHÇE MAĞAZALARI’NDAN SEVGİLİLER GÜNÜ’NE ÖZEL HEDİYE SEÇENEKLERİ - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

PAŞABAHÇE MAĞAZALARI’NDAN SEVGİLİLER GÜNÜ’NE ÖZEL HEDİYE SEÇENEKLERİ

Eklenme Tarihi: 28 Ocak 2019, Pazartesi - 12:16   Okunma Sayısı: 161087
Paşabahçe Mağazaları, Sevgililer Günü’nde sevdiklerinizi mutlu edecek özel hediye alternatifleri sunuyor. Birbirinden şık kupalar, tabaklar, mumluklar ve çok daha fazlası Paşabahçe Mağazaları’nda sizleri bekliyor.

“Hayat En Güzel Hediye” sloganı ile ev ve yaşam alanları için fikirler ve önerilerle hayatın her anını güzelleştirmeyi amaçlayan Paşabahçe Mağazaları, Sevgililer Günü’nde sevgisini özel hediyelerle ifade etmek isteyenlere farklı alternatifler sunuyor.

Birbirinden özel hediye alternatifleri arasında duvar süslerinden özel kupalara ve kalpli tabak setlerine kadar birçok ürün yer alıyor.

 

Sevginin Anlamını Lügat 365 İle Yakalayın

“Bir varlığı tutkuyla ve namütenai bir özlemle sevme. Ayakları yerden kesen, dizlerin bağını çözen, karında kelebekler uçuşturan, yüreği yerinden söken, aklı baştan alan tarifsiz bir sevgi” anlamı taşıyan aşk kelimesi ile sevdiğinizin kalbine dokunacak Lügat 365 Aşk Bardak ince ve şık tasarımı ile dikkat çekiyor.

Öz Türkçe olan ‘könül’ sözcüğünden evrilen ve “Sevgi, aşk, arzu, merhamet, hoşgörü gibi duyguların yürekteki barınağı” anlamına gelen Gönül kelimesi ise Lügat 365 Gönül Kupa’da hayat buluyor.

 

Sevgililer Günü Bey Bardak Koleksiyonu ile Daha Özel

Suyun gücünden ilham alınarak tasarlanan Omnia Su Koleksiyonu’nda yer alan ve ünlü tasarımcı Defne Koz’un tasarladığı Bey Bardak Koleksiyonu Sevgililer Günü için farklı bir hediye seçeneği olurken, tasarımı ve el işçiliği ile Sevgililer Günü’ne farkı bir ruh katıyor.

Paşabahçe Mağazaları, alışveriş yapmaya vakit bulamayan ve Sevgililer Günü için hediye almak isteyenlere www.pasabahcemagazalari.com adresinden de haftanın 7 günü 24 saat alışveriş yapma imkanı sunuyor. Online mağazadan Paşabahçe Mağazaları’nın ürünlerini inceleyebilir ve hediye alışverişinizi kolayca yapabilirsiniz.

Kaynak: HABER BÜLTENİ
Editör: HABER BÜLTENİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam