SON DAKİKA
reklam
reklam

Maltepe Yıldızspor Ayazağaspor’u 3-2’yle yendi

Eklenme Tarihi: 31 Ocak 2019, Perşembe - 10:36   Okunma Sayısı: 147587
İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grupta son iki sırayı paylaşan Ayazağaspor ile Maltepe Yıldızspor Göktürk Stadında karşı karşıya geldiler.

5 golün atıldığı oldukça çekişmeli mücadeleyi 3-2 kazanan Maltepe Yıldızspor ise evine de 3 puanla döndü. Üç puanı getiren goller Toprak Lüleci ve Mustafa Akif Bilgin’den Gökalp Özen, Gökhan Erzincan ve Fırat Erad hakem triosunun yönettiği mücadeleye etkili başlayan Maltepe Yıldızspor oldu. Maltepe temsilcisi 5.dakikada Yasin Otluoğlu’nun aldığı faulde topun başına geçen Cafer Durdu’nun yaptığı etkili ortaya Mustafa Akif Bilgin’in kafa vuruşu ile 1-0 geçti. Farkı arttırmak isteyen deplasman takımı bulduğu fırsatları değerlendiremezken 24. dakikada Ayazağaspor yakaladığı fırsatı Berkay Baz ile değerlendirerek skoru 1-1’e getirdi. Beraberlik golünden sonra iki takımın yaptığı ataklarda gülen taraf konuk ekip oldu. 39.dakikada Cafer’in kullandığı kornere iyi yükselen Mustafa Akif Bilgin’in şık kafa vuruşu ile skoru 2-1 e getirdi. Daha sonra baskılarını arttıran sarı siyahlılar ilk yarının sonunda Toprak Lüleci’nin attığı gol ile ilk yarı 3-1 önde tamamladı. İkinci yarı başladıktan sonra farkı kapatmak isteyen Ayazağaspor 51.dakikada Furkan Karadağ’ın golü ile farkı bire indirdiyse de kalan dakikalarda her iki takımında pozisyonlarından gol sesi çıkmayınca maç 3-2 Maltepe Yıldız üstünlüğü ile tamamlandı. Maçın etkili isimlerinden Mustafa Akif Bilgin savunmada yaptığı müdahaleleriyle ve duran toplarda hava hakimiyetiyle takımına 2 gol getirerek etkili bir maç oynadı. Yasin Otluoğlu oyunu çift yönlü oynayarak takımını ileri taşıyarak gerek soğukkanlılığı gerekse oyun zekası ile dikkatleri üzerine çeken isim olarak kayda geçti. Haber: Sinan ERDOĞDU

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam