Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/2019/02/02/Sevenleri_.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Sevenleri Onur Çolak’a Ağladı - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Sevenleri Onur Çolak’a Ağladı

Eklenme Tarihi: 2 Şubat 2019, Cumartesi - 10:51   Okunma Sayısı: 302350
Sevenleri Onur Çolak’a Ağladı

Maltepe'nin en tanınmış ve en çok sevilen işadamlarından Ömer Çolak’ın 26 yaşındaki oğlu Onur Çolak’ın vefat haberi ilçeyi yasa boğdu. Onur'un cenazesi Küçükyalı Çınar Camii'nden memleketi Rize'ye uğurlandı.

 

Onur Çolak 2 arkadaşı ile birlikte Ömerli barajına gezmeye gitti. Edinilen bilgilere göre Çolak, baraj üzerinde kullandıkları deniz aracının devrilmesi sonucu arkadaşlarından biri yüzerek kıyıya çıktı. Onur Çolak ise yüzerek kıyıya çıkmak üzere elbiseleri ile suya atladı ancak kıyıya ulaşamadı. Araç üzerinde kalan diğer arkadaşını ise çığlıklar üzerine olay yerine gelen balıkçılar kurtarırken ,Onur Çolak’ın cansız bedenine sabah saatlerinde ulaşıldı. Çolak’ın cesedi otopsi için Adli Tıp kurumuna kaldırılırken olay yerinde bulunan diğer iki arkadaşının ise emniyette ifadeleri alındı.

Ölümüyle sevenlerini derinden üzen Onur Çolak’ın cenazesi 30 Ocak 2019 Çarşamba günü öğle namazında İstanbul Küçükyalı- Çınar Camiinde kılınan cenaze namazının ardından düzenlenecek törenin ardından toprağa verilmek üzere Rize’nin Kalkandere İlçesine gönderildi.

Oldukça kalabalık bir katılımla kılınan cenaze namazına Onur Çolak’ın ailesi, yakınları, eğitimini aldığı Özel Gökyüzü Kolej ve Maltepe Üniversitesi ile arkadaş çevresinden çok sayıda arkadaşlarıyla, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ı temsilen Maltepe Belediye Başkan Yardımcıları Ömer Ekşioğlu ve Haydar Battal, Maltepe Eski Kaymakamı Ünal Okyay, Maltepe Belediyesi Meclis Başkan vekili ve Meclis Üyesi Ziya Hayırlıoğlu, MHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Ahmet Baykan, AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikçi ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Maltepe İlçe Başkanı Mesut Kamburoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Ekşioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat ve Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Jeoloji Mühendisi Kadem Ekşi, Maltepe Rizeliler Derneği Başkanı Mustafa Duranoğlu, Maltepe Giresunlular Derneği Başkanı Erdi Akşen, Maltepe Trabzonlular Derneği Başkanı Kamil Karabak, MASİAD Başkanı Muhammet Çavuşoğlu, Maltepespor Yönetim Kurulu Üyesi ve İşadamı Gökay Ergün, muhtarlar Ayşem Möröy, Hüseyin Nazif Bel, Ali Galip Yurduseven, Çolak ailesinin dostları, Maltepeli işadamları gibi çok sayıda isim katılırken, cenazenin olduğu Çınar Camii hınca hınç dolarken tarihinin en kalabalık cenazesine şahit oldu.

Merhum Çolak’ın yüksek öğretimini iç mimar olarak tamamladığı Maltepe Üniversitesi’nin Rektörü Prof.Dr Şahin Karasar, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın da aralarında olduğu çok sayıda çiçek ve çelengin de gönderilmesi Onur Çolak’ın çok sevildiğinin bir başka kanıtıydı.

Merhum Onur Çolak, 31 Ocak 2019 Perşembe günü Kalkandere Merkez camiinde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Kuruköy mahallesindeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Merhuma Allah’tan rahmet; kederli ailesi ve sevenlerine sabır ve baş sağlığı dileriz.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam