SON DAKİKA
reklam
reklam

MASİAD’da Muhammet Çavuşoğlu Dönemi

Eklenme Tarihi: 7 Şubat 2019, Perşembe - 10:09   Okunma Sayısı: 144436
Maltepe Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) 10. Olağan Genel Kurulu Yapıldı. Yapılan Kongrede İşadamı Muhammed Çavuşoğlu seçildi.

Divan Başkanlığı'nı Halil Öner Eyüpoğlu'nun yaptığı kongre saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başladı. Önceki dönem hesapları ve icraatlarının ibra edilmesinin ardından tek liste olarak girilen kongrede MASİAD Üyesi İşadamı Muhammed Çavuşoğlu yapılan oylama sonucunda başkan olarak seçildi. Divan Başkanı Halil Öner Eyüpoğlu divanda, uzun süre başkanlık görevini yürüten İlhan Özüpekoğlu'nun onursal başkan olarak seçilmesi teklifini dile getirdi. Yapılan oylamada ise İlhan Özüpekoğlu MASİAD'ın onursal başkanı olarak seçildi. MASİAD Başkanı Muhammed Çavuşoğlu: “Buradaki; hedefimiz istihdamımızı arttırmak ve faydalı olmak. Hem sosyalleşme hem hedef ve cirolarımızı yükletme hem de istihdamımızı arttırmak için bulunuyoruz.İçimizde sektörel bazda gerçekten konusunda üstat duayen diyebileceğimiz çok saygın dostlarımız var. Bu kişiler ile bilgi alışverişleri yapacağız” Yapılan seçimin ardından ilk konuşmasını gerçekleştiren MASİAD Başkanı Muhammed Çavuşoğlu konuşmasında şu ifadelere yer verdi. " Bizler MASİAD ailesi olarak evet bir STK'yız. Fakat eklemek isterim ki biz ayrı zamanda iktisadi bir sivil toplum kuruluşuyuz. Yani burada hem sosyalleşme hem hedef ve cirolarımızı yükletme hem de istihdamımızı arttırmak için bulunuyoruz. Bizler enerjimizi birliğimizden ve birbirimize olan sadakatimizinden alıyoruz. Bu inançla da diyoruz ki biz Maltepe'nin, gelecekte ise belki de Marmara'nın bir gücü olacağız. Bu vesile ile kadim ve gönüllü yürüyüşümüzde MASİAD Kurucu başkanımız İlker Yürekli Beyefendiye, uzun dönem başarıları ile adından söz ettiren efsane başkanımız İlhan Özüpekoğlu'na ve görevi devraldığım arkadaşım, dostum Cem Karatepe'ye ve en yeni üyemize kadar bize destek veren gönülleri ile yüreklerini ortaya koyan herkese teşekkür ediyorum. Bu vesile ile vefat eden eski üyelerimize de Allah'tan Rahmet Diliyorum. Yeni dönemde aramıza katılan bizler ile omuz omuza çalışacak tüm arkadaşlara da hoş geldiniz diyorum tekrardan. MASİAD olarak şunları ifade etmek isterim. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımızda güzel bir heyecan var. Bunu daha önce kiz birebir konuşmalarda bu elektriği aldım. Bizler MASİAD ailesi olarak yöresel bir STK'yız fakat bunu şunu eklemek istiyorum. Biz aynı zamanda iktisadi bir STK'yız. Buradaki; hedefimiz istihdamımızı arttırmak ve faydalı olmak için buradayız. STK dediğimiz zaman illaki hayır işlerine koşacak veya sosyal sorumluluk projeleri ile adlandırmak istemiyorum. Burada gerekirse her türlü ticaretimiz, her türlü istihdamımız ve her türlü iş birliğimizin bu çatı altında konuşulmasını ve güzel ticaretler yapılmasını istiyorum.”

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam