SON DAKİKA
reklam
reklam

EKEV ve ERSED’den Şehitlerimiz İçin Mevlit

Eklenme Tarihi: 14 Şubat 2019, Perşembe - 10:07   Okunma Sayısı: 189286
Erzincan Kültür ve Eğitim Vakfı (EKEV) ile Erzincanlı Sanayici ve İşadamları Derneği (ERSİAD) uzun yıllardır düzenledikleri , "Erzincan ve Tüm Şehitleri Anma" programı gerçekleştirdi.

Şehzadebaşı Camisinde düzenlenen anma töreni, öğle namazını müteakip şehitler için okunan Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Daha sonra şehitler için mevlit okutularak, dua edildi.

Anma törenine TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı   Binali Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım ve oğlu Erkan Yıldırım, AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Kahraman,AK Parti İstanbul Milletvekili  Av.Serkan Bayram ,Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Orhan Birdal,  Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Kahraman,  AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı  Adem Koçyiğit , AK Parti Şişli İlçe Başkanı Fuat Günday ile çok sayıda şehit yakını  ve vatandaşlar katıldı.

Burada bir konuşma yapan TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı   Binali  Yıldırım; Kurtuluş Savaşı, Erzincan Depremi  Şehitleri ,Terör ve 15 Temmuz Şehitleri başta olmak üzere tüm şehitlerimize rahmet dilerken buradan çıkışta Kartal’da yıkılan  binada hayatını kaybedenler arasında yer alan  Şeyma Kambur  ile kızı Zehra  ve oğlu Ali Bilal'in cenaze namazına katılacağını söyledi.

Program sonunda TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı   Binali Yıldırım'a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler. Cami çıkışında bekleyen ve İstanbul 2.Amatör Lig'de mücadele edecek olan  İstanbul Erzincanspor’lu futbolcular da; Binali Yıldırım’ın halıya işlenmiş resmini oğlu Erkan Yıldırım’a sunarlarken, hemşerileri Binali Yıldırım’la da fotoğraf çektirdiler.

Mevlitten sonra vatandaşlara yemek ve çay ikram edildi.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam