SON DAKİKA
reklam
reklam

Kültür ve Turizm Bakan Ünal: Silahla özyönetimcilik oynanmasına müsaade etmeyiz

Eklenme Tarihi: 28 Aralık 2015, Pazartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 57355

KAHRAMANMARAŞ

Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, AK Parti Kahramanmaraş İl Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin toprağına taşına, birliğine dair "özyönetim" hayalleri kuranların, Maraş'ın neden Kahraman, Antep'in neden Gazi, Urfa'nın neden Şanlı olduğunu bilmediğini söyledi.

Bu topraklarda yaşayan insanlara, 13 yıldır çözümün sandıkta olduğunu hatırlattıklarını ifade eden Ünal, şöyle konuştu:

"Çözümün milletin iradesinde olduğunu söyleyen, kendisine yapılan her türlü baskıya, zulme rağmen asla devletine isyan etmeyen 'Allah, devletimize ve milletimize zeval vermesin' diye dua eden bir milletiz. 'Bu ülkede toplumsal talepleri karşılamak için, sorunları çözmek için demokratik bir sistem inşa etmeliyiz' dedik. Milletin iradesinin egemen olduğu bir sistem inşa etmeliyiz. Bu ülkede birileri çıkmış silahlaözyönetimcilik oynamaya başlıyor. Buna müsaade etmeyiz. Dünyanın hiçbir yerinde, hiçbir demokrasisinde hak arayışı adına hendek kazılıp mayın döşenmez. Yaparsan devlet gereğini yapar."

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam