SON DAKİKA
reklam
reklam

Genelkurmay: Operasyonlarda 211 terörist etkisiz hale getirildi

Eklenme Tarihi: 28 Aralık 2015, Pazartesi - 16:00   Okunma Sayısı: 77422

ANKARA

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde önemli yurtiçi olaylara ilişkin bilgi verildi. Buna göre, 27 Aralık Pazar günü Cizre'de 6, Silopi'de 5, Sur'da 2 bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirildi. Bugüne kadar Cizre'de 154, Silopi'de 16, Sur'da 41 olmak üzere 211 terörist etkisiz hale getirildi. 

Silopi'de 17 el yapımı patlayıcı imha edildi, 3 barikat kaldırıldı. Sur'da ise 4 barikat kaldırılırken, 2 el yapımı patlayıcı imha edildi.

Bu arada Kilis'in Elbeyli ilçesinde Suriye'den Türkiye'ye sınırı yasa dışı yollarla geçmeye çalışan ve DAEŞ terör örgütü mensubu olduğu değerlendirilen 2 şahıs gözaltına alındı.

Siirt'in Eruh ilçesinde yapılan yol aramasında bir araç içinde 10 anti tank roketatar mühimmatı, 28 anti personel roketatar mühimmatı, 40 roketatar sevk fişeği, 4 bin 200 Kalaşnikof piyade tüfeği fişeği ele geçirildi. Bölücü terör örgütü işbirlikçisi olduğu ileri sürülen aracın sürücüsü yakalandı.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam