SON DAKİKA
reklam
reklam

‘’MÜZİSYEN’’ FİLMİNİN ÇEKİMLERİ TÜRKİYE’DE BAŞLADI

Eklenme Tarihi: 24 Şubat 2019, Pazar - 21:40   Okunma Sayısı: 326700
‘’MÜZİSYEN’’ FİLMİNİN ÇEKİMLERİ TÜRKİYE’DE BAŞLADI

İran sinemasının uluslararası alanda en tanınmış yönetmenlerinden Mustafa Kıyayi Müzisyen filmlerinin çekimlerine Türkiye’de başladı.Filmlerinin sayısı küsür milyon oynayan ünlü İranlı yönetmen yeni sinema filmi Müzisyenin çekimlerine Türkiye’de başladı. Film Türkiyeye gelen İranlı bir müzisyenin Türkiye üzerinden göçmen olarak Yunanistan’a kaçmaya çalışmasını konu ediniyor. Oyuncu kadrosu Parviz Parastouei, Mehran Ahmadi, Mohsen Kiaee, fereshte, Elnaz Shakerdoost gibi arap ve iran dünyasında sayılarca ödül almış oyunculardan meydana geliyor.Filmde iranlı oyuncuların yanı sıra birkaç başarılı türk oyuncunun da yer alması bekleniyor. Günümüz dünyasında ve İstanbul’un işlek yerlerinde geçen filmin yapımcıları ve yönetmenleri tarafından öngörülen rakama göre yaklaşık 30 milyonun üzerinde bir izlenme bekleniyor.
Filmin galasının hem İran hem de Türkiyede yapılması planlanıyor. Filmin başrolünde İranlı Aktrist ve 2006 yapımı “Allah Yakındır” filmindeki öğretmen rolüyle hatırlanan Elnaz Shakerdust, yer alıyor.

Müzisyen’in Cast Direktörlüğünü Fi Yapım Medya Şirketi Üstleniyor
2007 yıllarında faaliyete geçen Fi Yapım Medya , profesyonel ve dinamik ekibi ile birlikte başarılı projelere imza atmaya devam ediyor. Bünyesinde birçok oyuncu yetiştirerek başarıları ile isimlerinden söz ettirmeye çaba gösteren ajans son olarak İran sinemasında ciddi başarılar elde etmesi planlanan Müzisyen filminin cast direktörlüğünü üstlendi.Her yaştan oyuncu olmak isteyen adaylara fırsat tanıyarak cast kadrosunda yer almalarını sağlayan ajans bu filmde de her yaştan oyuncu adayına fırsat tanıyor. Ekibin koordineli çalışmaları ile birçok projeye oyuncu temin ederek tercih edilen öncü ajanslar arasında olmayı başaran Fi Yapım Medya, sinema ve televizyon sektörüne özgü olan yeteneklerinizi değerlendirebilmeniz için kariyer yolunuza ortak oluyor. Atacağınız adımları ve eğitimlerinizi destekleyerek geleceğin başarılı oyuncuları arasında olmanız için yoğun bir çalışma içerisine giriyor.Merkezi İstanbul Kadıköy’de bulunan ajansın farklı illerde anlaşmalı kurumları ile yeni yüzlere fırsat tanıyarak geniş bir cast kadrosu oluşturması planlanıyor.Ajans sadece dizi ve reklam projeleri ile sınırlı kalmayarak kendi sinema filminin çekimlerine de Muğla’da başlamaya hazırlanıyor. Senaryo ve oyuncu kadrosunun netleşmesi dahilinde ajans ilk filmiyle sinema sektörüne hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Fi Yapım Medya’nın çekeceği sinema filminde ayrıca ajans bünyesindeki bir çok cast kadrosuna da yer vereceği biliniyor.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: KÜBRA ÇELEPİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam