SON DAKİKA
reklam
reklam

BAKIRKÖY ÜNİVERSİTESİ PROJESİ HAZIR

Eklenme Tarihi: 6 Mart 2019, Çarşamba - 12:32   Okunma Sayısı: 106097
AK Parti Bakırköy Belediye Başkan Adayı Mehmet Umur, gerçekleştirdiği toplantıyla Bakırköy için belirlediği 41 projeyi açıkladı. Eğitim alanında birçok proje gerçekleştirmek istediklerini söyleyen Umur, bu kapsamda Bakırköy Üniversitesi’ni açmak istediklerini belirtti.

AK Parti Bakırköy Belediye Başkan Adayı Mehmet Umur, Bakırköy’deki Cem Karaca Kültür Merkezi’nde basın mensupları ve Bakırköy halkıyla bir araya geldi. 30 yıldan uzun süredir Bakırköy’de yaşadığını ve ilçenin tüm ihtiyaçlarını bildiğini söyleyen Umur, eğitim, kültür, sanat ve spor yatırımları, otopark çözümleri ve yeşil alan çalışmaları gibi birçok konuya değindi.

 

Eğitimin önemine değinen Umur, çocuklar ve gençler için birçok proje hayata geçireceklerini belirtti. Bakırköy Üniversitesi’ni açarak eğitim alanında büyük bir atılım yapmayı planladıklarını açıklayan Umur, ayrıca ilçedeki başarılı öğrencilere yurt dışı eğitimleri için bizzat destek olacaklarını söyledi.

 
Kaynak: HABER BÜLTENİ
Editör: HABER BÜLTENİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam