SON DAKİKA
reklam
reklam

Kadınların Hayalleri Marmara Forum’da Hayat Buluyor

Eklenme Tarihi: 8 Mart 2019, Cuma - 12:59   Okunma Sayısı: 121298
Marmara Forum Alışveriş Merkezi, kadınlara, hayallerini süsleyen meslekleriyle özel olarak çizilen portrelerini hediye ediyor, her portre başına da tüm kadınların istedikleri meslekleri yapabilmeleri için bağış yapılıyor

 

Kadına ve fırsat eşitliğine önem veren Marmara Forum Alışveriş Merkezi, kadınların hayallerini destekleyen ilham verici bir etkinliğe imza atıyor. 7 – 9 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek 8 Mart Kadınlar Günü Portresi etkinliği ile, kadın ziyaretçilere profesyonel çizerler eşliğinde hayallerindeki mesleği dijital ortamda gerçeğe dönüştürme fırsatı sunulurken, yine kadın girişimcilerin hayallerine ulaşmalarını sağlamak için de bağış desteği verecek.

 HAYAL ETTİĞİ MESLEĞİ YAPABİLEN KADIN ORANI ÇOK AZ

Son yıllarda yapılan çeşitli araştırmalara göre, ülkemizdeki kadınların çoğunluğu hayal ettiği mesleği yapamıyor. Marmara Forum da buradan hareketle KAGİDER’in kadın girişimcileri desteklediği “Proje15” isimli çalışmasına katkı sağlamak üzere, e-portresi çizilen her bir kadın ziyaretçisine KAGİDER’in “İlham Veren Kadınlar” kitabını hediye edecek.

 

TÜRKİYE’NİN İLK E-PORTRE SERGİSİ

Etkinlik kapsamında Lady Gaga, Frida Kahlo, ilk kadın astronot Valentina Tereşkova’nın yanı sıra, ilk kadın tiyatro oyuncumuz Afife Jale ve ilk kadın avukatımız Süreyya Ağaoğlu gibi ilham veren kadınların dijital illüstrasyon çalışmalarından oluşan bir dijital bir sergi de ziyarete açılacak.

 Hayallerindeki mesleği dijital portre aracılığıyla yaşamak ve bu vesileyle diğer tüm kadınların hayallerinin gerçekleşmesine destek olmak isteyen her kadın, 7-9 Mart tarihlerinde 12:00-20:00 saatleri arasında Marmara Forum AVM’nin 1. katına davetli!

Kaynak: HABER BÜLTENİ
Editör: HABER BÜLTENİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam