SON DAKİKA
reklam
reklam

KEMAL AKTAŞ STADI VE ESNAFSPOR TESİSLERİ AÇILDI

Eklenme Tarihi: 18 Mart 2019, Pazartesi - 12:16   Okunma Sayısı: 221536
Küçükçekmece Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kemal Aktaş Stadı ve Yeşilova Esnafspor Tesisleri'nin açılışı vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılışa AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve beraberindeki ilçe protokolü de katıldı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım, Kemal Aktaş Stadı ve Yeşilova Esnafspor Tesisleri'nin Küçükçekmece'ye hayırlı olması temennisinde bulunarak, Başkan Temel Karadeniz'e spora ve sporcuya katkılarından dolayı teşekkür etti.

 

"BAŞKAN KARADENİZ'E TEŞEKKÜRLER"

 Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Kemal Aktaş Stadı'nın her yönüyle geniş bir sporsever kitleye hizmet vereceğine dikkat çekerek," Bu tesisin yapımında 16 milyon TL harcanmış. Gençlerimizin sokağın tehlikelerinden ve onları tehdit eden bağımlılıklardan uzak durması için spora teşvik edilmesi gerekiyor. Bu anlamda üzerine düşeni yapan Başkan Karadeniz'e teşekkür ederim" diye konuştu.

 

"KÜÇÜKÇEKMECELİLER EN İYİSİNE LAYIK"

Tesisin ilçeye hayırlı olmasını temenni eden Başkan Karadeniz ise vatandaşlara, "Göreve geldiğimizden bu yana sizin 'Başkan söz verdiyse yapar' söyleminiz bizim en büyük zenginliğimiz oldu. Sizlere vermiş olduğum sözü tutmanın mutluluğunu yaşıyorum. Yapmış olduğumuz yeniliklerle güzel bir tribün ve stadyumumuz oldu. Esnafspor'un tesisi adeta dillere destan oldu. Küçükçekmece'de daha fazla sporsevere ihtiyacımız var. Avrupa'nın en genç nüfusuna sahibiz. İşte bu gençlerimizin enerjlerini doğru kullanabilecekleri tesisler üretmek zorundayız. Küçükçekmece'de spora ve sporcuya yatırım yapmaya devam edeceğiz. küçükçekmeceliler, herşeyin en iyisine layık. Yaptıklarımız da yapacaklarımızın garantisidir" sözleriyle seslendi.

 1170 SEYİRCİ KAPASİTESİ, OTOPARK,KAPALI SAHA 

Konuşmaların ardından ilçe protokolü ve sporseverlerin katılımıyla tesisin açılışı gerçekleştirildi. Kemal Aktaş Spor Tesisi;3 kat olmak üzere 300 kişilik çok amaçlı salon, kapalı halısaha, 40 kişilik misafirhane, fitness salonu, 23 araçlık otopark ve 1170 kişilik seyirci kapasiteli tribünüyle ilçedeki sporcu ve sporseverlere hizmet verecek.

Kaynak: HABER BÜLTENİ
Editör: HABER BÜLTENİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam