Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/2019/03/20/AK_Parti_Kartal_Belediye_BasYkan_AdayY_Ebubekir_TasYyuYrek_35_yYllYk_tecruYbem_referansYmdYr_3.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek 35 yıllık tecrübem referansımdır - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek 35 yıllık tecrübem referansımdır

Eklenme Tarihi: 20 Mart 2019, Çarşamba - 11:08   Okunma Sayısı: 176132
Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek; Pazar gününü Kartal’da bulunan sivil toplum kuruluşları ve dernekler tarafından düzenlenen programlara katılarak geçirdi. Katıldığı programlarda meclis üyesi adaylarına da destek isteyen Ebubekir Taşyürek’e, vatandaşların ilgisi oldukça yoğundu.

Erzurumlular Vakfı’nın programında bir konuşma yapan Ebubekir Taşyürek; “doğduğumuz toprakların ruh ve gönül dünyamıza kattığı değerlerimizi unutmadan, doyduğumuz topraklara hizmet etmeye talibiz. 35 yıllık mesleki, siyasal ve belediyecilik hayatımda kazandığım tecrübelerimi Kartal’ın hizmetine sunmak için aday oldum. Allah’a şükür, benim devletin bir puluna ihtiyacım yoktur. Bu iş gönül işidir, sevda işidir” diyerek, hemşehrilerinden destek istedi.

Daha sonra Anadolu Spor Kulübü’nü de ziyaret eden Taşyürek; sporun ve sporcunun her zaman yanında olacaklarını ve onların dertlerini kendilerine dert edineceklerini söyledi. 44 vizyon proje içerisinde Kartal’a güzel bir stadyum projesinin de bulunduğunu belirten Ebubekir Taşyürek; “Kartal’da sporu ve Kartalspor’u tekrar ayağa kaldıracağız” dedi.

Çorumlular Hemşehri Buluşması’na katılan AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı; “Genel siyasette hangi siyasi tercihte bulunursak bulunalım, yerel seçimde yaşadığımız kentin menfaatini ve daha çok hizmeti talep etmeliyiz. Bir kardeşiniz olarak, Kartal’a olan sevdamı hizmetle birleştirerek, daha güzel bir Kartal için çok çalışacağıma söz veriyorum” diye konuştu.

Kars-Ardahan-Iğdır Platformu ve Erzincan Tercan Derneği’nin düzenledikleri programlara da katılarak birer konuşma yapan Taşyürek burada; “Kartal’ın bir cazibe merkezi haline gelmesi için 44 tane güzel proje hazırladık. Taşocağı mevkisinde dünyada sadece Çin’de olan bir millet bahçesi, su sporları merkezi ve doğal park projemizden, Kartal-Uğurmumcu Havaray projesine, oradan sosyal ve kültürel projelere kadar birçok alanda projelerimiz var. İnşallah bu projelerin hayata geçmesiyle, Kartal bölgenin cazibe merkezi haline gelecek ve bu gelişmeden tüm Kartallılar olarak yararlanacağız” dedi.

 

AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir  Taşyürek’in konuşmalarındaDört Dörtlük Kartal İçin 44 Proje “ başlığıyla bahsettiği  Kartal Projeleri ;

Kartal Havaray

Türkiye’nin ilk havarayını İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile kazandıracağız. Havaray; Kartal Merkez, Spor Caddesi, Sanayi Caddesi, Kartal Metrosu, Uğur Mumcu arasında toplam 16 km uzunlukta olacak.

Millet Bahçesi ve Doğa Tarihi Müzesi

Taş ocağını Millet Bahçesi ve Doğa Tarih Müzesine dönüştüreceğiz. Gölet ve seyir terasları, sosyal ve sportif donatılar ve Tabiat Tarihi Müzesi yer alacak.

Kartal Kent Meydanı

Eski Kartal Stadı’nın olduğu alanı Kent Meydanı olarak düzenleyeceğiz. Yeraltı otoparkıyla merkezdeki otopark sorununa kalıcı bir çözüm üreteceğiz.

Engelli Çocuklar Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi

Fiziksel Engelliler Vakfı iş birliği ile hayata geçireceğimiz sağlık ve rehabilitasyon merkezi Kartal’a umut olacak. Sosyal eğitim, İş ve Meslek Eğitimi, Destekleyici eğitimler, Eğitim ve Rehabilitasyon, Sağlık Ünitesi, Çok Amaçlı Etkinlik Salonu, Misafirhane, Kütüphane ve Okuma Salonları yer alacak.

Kartal Stadyumu

5500 kişi kapasiteli modern bir stadyum yapacağız. Stadyumda 280 araç kapasiteli otopark bulunacak. Kartalspor taraftarlarına Taraftar Lokali Hizmeti verecek ek tesis de bulunacak.

Kartal Yuvası Sosyal Tesisi

Kartallı hemşehrilerimize rahat nefes alacakları sosyal tesis yapacağız. Yakacık’a inşa edeceğimiz bu tesiste Kartallılar uygun fiyatlarla kaliteli hizmetin ve konforun tadını çıkaracak.

Nostaljik Nizam Plajı ve Tema Park

Kumcular İskelesi’nde kuracağımız plaj ile Kartallıyı denizle, kumla, yeniden buluşturacağız. Kartal Kordonboyu plajı, sosyal donatıları, eğlence mekanlarıyla marka ve cazibe merkezlerinden biri haline getireceğiz.

Kartal Merkez

Ankara Caddesi merkezde olmak üzere Özgürlük Parkı ile İhlas Sokak arasındaki tüm bölgeyi kapsayacak düzenleme yapacağız. Bölgede bulunan tarihi yapılar işlevlendirilecek. Oluşturulacak sağlık, sosyal ve kültürel donatılarıyla hizmet verecek.

İstanbul Balkonu Seyir Terası

Yakacık Ayazma’dan tüm Kartal’ı ve Prens Adaları’nı görecek olan Ayazma’nın İstanbul’un balkonu olma özelliğini simgeleştirecek.

Kartal Macera Vadisi

Vadide; Dağ kızağı, Kar Vadisi, Kamp Alanları, Sosyal ve Sportif donatılar yer alacak. Vadi 7’den 77’e herkese hitap edecek. 4 mevsim etkinlik üssü haline gelecek.

Kartal’a Millet Bahçesi

Esentepe Mahallesi 10676 Ada 184 Parselde 26.000 m2’lik alanı Millet Bahçesi olarak düzenleyeceğiz. Rekreasyon alanları, sosyal ve sportif donatılarıyla tüm Kartallılara hitap edecek.

Ertuğrul Gazi Kültür Merkezi

Yalı, Yunus ve Topselvi Mahallelerimize hizmet verecek. 400 kişilik, 600 m2 sergi, 2 adet 500 kişilik çok amaçlı salon 160 kişilik derslikler, 400 m2 kütüphane ve dijital kütüphane. 500 m2 fitness salonu, 200 araçlık mekanik kapalı otopark bulunacak.

Çavuşoğlu Kültür Merkezi

Çavuşoğlu’nda 2200 m2’lik kültür kompleksi yapacağız. Çavuşoğlu ve çevre mahallelerimize hizmet verecek.

Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi

İhtiyaca cevap vermekte yetersiz kalan merkez yenilenecek. Otopark, sinema, tiyatro, sergi alanı, kafeterya alanlarıyla donatılacak. Yenilenme kapsamında Maarif Sultan Cami ve çevresinde meydan, peyzaj düzenlemesi yapılacak.

Esentepe Kültür Merkezi

Merkez 190 araçlık kapalı otopark, 155 m2 mescit, 560m2 spor salonu, 4 adet cep sineması; 500m2 5 adet derslik, 380 m2 restoran ve 1700m2 geniş bir park alanına sahip olacak.

Atık Toplama ve Ayrıştırma Tesisi

Her mahallede kaynağında ayrıştırma üniteleri hizmete girecek. Aylık 1000 ton kağıt, 200 ton plastik, 50 ton metal ve 150 ton cam hedefi ile çalışacak. Kağıt, plastik ve metal atıktan tasarruf sağlanacak.

Çınaraltı Lale Meydanı, Lale Müzesi, Araştırma Merkezi

Mirasımızın bilinirliğini sağlamak, marka olarak şehir kimliğini güçlendirmek amacıyla kurulacak. Merkez, bilimsel ve sanatsal araştırmalarla bir akademi hüviyeti kazanacak.

Kartal Sivil Toplum Merkezi

Kartal’da sivil toplum kuruluşlarının kullanabileceği bir merkez kurulacak. Kartal sivil toplum merkezimizin oluşturduğu ortak platformda her yıl 7 bölge 7 şehir festivalinin organize edilmesine öncülük edilecek

Çok Katlı Spor Kompleksi

Yalı, Yunus, Topselvi mahallelerimizde hizmet verecek. Kompleks, başta gençlerimiz ve çocuklarımız olmak üzere her yaştan insanımıza spor yapma imkanı sunacak.

Yakacık Spor Tesisi

Komplekste; 60×100 futbol sahası, 300 kişilik tribün, 3300 m2 semt parkı ve hizmet binaları bulunacak. Yakacık, Soğanlık ve Kurfalı bölgelerinde ikamet edenlere hizmet verecek.

Orhantepe Sosyal Tesisi

Orhantepe mahallemize inşa edeceğimiz sosyal tesisle Kartallı hemşerilerimize uygun fiyatlarda kaliteli hizmet alacak.

Soğanlık Sağlıklı Yaşam Kompleksi

D-100 karayolunun kuzey kesimine inşa edilecek olan tesislerde Soğanlık, Yakacık ve Kurfalı bölgelerine hitap edecek. Yüzme Havuzu, Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi, Hentbol gibi takım oyunlarının yanı sıra satranç gibi bireysel zeka oyunları da bulunacak.

Özel Çocuklar Cafe

Otizmli veya down sendromlu çocuk ve gençlerimizin çalışacağı özel cafe projesini uygulamaya alacağız.

Genç Yaşam Merkezleri

15-28 yaş aralığındaki gençlerimizi sportif, sosyal, kültürel ve sanatsal eğitimlerle hayata hazırlamak için yaşam merkezleri kazandıracağız.

Kartal Ligi ve Semt Kulüpleri

Her mahallede semt sahaları tesis edeceğiz. Tesislerimiz futbol, güreş, atletizm gibi çeşitli branşlarda faaliyetlerde bulunan bir spor kulübü olarak hizmet verecek.

Girişimcilik, İnovasyon ve İnsan Kaynakları Merkezi

Kartalımızda girişimciliği ve istihdamı artırmak amacıyla kurulacak merkezlerde genç girişimcilerin fikirleri projeye dönüşecek.

Kartal Genç Kart ve Gönülden Gönüle Yardım Merkezi

Öğrenciler sinema, tiyatro, kitap ve kırtasiye ihtiyaçlarını Genç Kart ile çözecek.Kartallı ihtiyaç sahibi vatandaşlar için çamaşırhane, banyo ve aşevi de bulunan çok amaçlı yardım merkezi kurulacak.

Refakatçi Misafir Evi ve Semt Pazarları

Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin olduğu bölgede Refakatçi Misafir Evi kuracağız.

Kartal’ın birçok noktasında vatandaşların alışverişlerini rahat yapabilecekleri semt pazarlarını hizmete sunacağız.

Balıkçı Barınağı ve AQUA Park ve Olimpik Yüzme Havuzu

Geçimini balıkçılıkla sağlayan hemşerilerimize hak ettikleri modern bir barınak inşa edeceğiz. Aqua Park ve Olimpik Yüzme Havuzu, ulusal ve uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapabilecek kapasitede olacak. Her yaştan insana hitap edecek, eğlencenin merkezi olacak.

Hobi Bahçeleri ve Tarihi Çeşme Restorasyonları

Çeşit lokasyonlarda Hobi Bahçeleri kuracağız. İnsanımızı hayatın stresinden uzaklaştırmak, yaşam sevincini çoğaltmak hedefiyle çalışacağız. Kartal’daki tarihi niteliği haiz tüm çeşmelerimizi restore edeceğiz.

Trafik Eğitim Pisti ve Parkı

İlköğretim çağındaki çocuklarımız için trafik kurallarını öğretmek hedefiyle kuracağımız parkta; tren istasyonu, benzin istasyonu, deprem deneyim binası, ilk yardım eğitim binası, akülü araç garajı, trafik eğitim binası, kafeterya, sergi salonu ve derslikler yer alacak.

Mobil Klinik ve Otel

Sokak hayvanları için mobil klinik hizmeti alacağız. Sokak hayvanlarına bakım ve rehabilitasyon hizmeti verilecek. Geçici olarak hayvanların misafir edildiği, otel hizmeti verilen bakımevini hayata geçireceğiz.

Kuzey Kartal İmar Yolu Ön Projesi

Mevcut imar planında 10m ve 18m genişliklerinde olan imar yolu, 20m/2×2 olarak yeniden düzenlenecek. Yaklaşık 4km uzunluğunda olan Pendik Semerkant Bulvarı’ndan başlayıp kartal Samandıra Caddesi’nde son bulacak imar yolu projesi ile Kartal’ın kuzeyi nefes alacak.

Yöresel El Emeği Göz Nuru Projesi

Halk Eğitim Merkezi, İSMEK ve Özel Hobi ve El Sanatları Kursları’ndan eğitim almış yetenekli ve girişimci kadınlarımızın el becerileri ile geliştirdikleri yöresel ve turistik ürünleri sergileyebilecekleri mekanlar oluşturulacak.

Bilim ve Teknoloji Geliştirme Merkezi

Bilim, Teknoloji, matematik ve mühendislik alanlarında kariyer bilinci oluşturmak, kariyer tercihi olmayan bireyleri de bu alanalrda okur yazar hale getirmek amacıyla faaliyet gösterecek merkezde gençler bilim ve teknolojiyle buluşacak.

Yaşlılar İçin Sağlıklı Yaşam Merkezi ve Oyun Sokağı

60 yaş ve üzeri yetişkinlerin yaşam kalitelerini yükseltmek için eğitim kursları, günlük fiziksel aktiviteler ve sağlıklı beslenmeyi kapsayan aktiviteleri gerçekleştirecekleri Merkez kuracağız. Mahallelerde trafiğe kapalı alanlarda oluşturulacak oyun sokaklarında geleneksel sokak oyunları yanında bisiklet yolları oluşturacağız.

Kartal E-Spor

Gençlerimiz e-spor etkinliklerinde sosyalleşme ve uluslararası turnuvalara hazırlanma imkanı bulacak.

Kartal’ı Birlikte Yönetiyoruz

Kartal’ın sorunlarını, talep, istek ve önerileri doğrultusunda çözüm üreteceğiz. Bütün mahallelerde altışar aylık periyotlarla mahalle çalıştayları düzenleyeceğiz.

İmar ve Tapu Problemleri Çözüm Masası

Çözüm Masası belediyemiz bünyesinde kurulacak. Şehir Plancıları, Mimarlar, İnşaat Mühendisleri ve Avukatlardan oluşacak. Vatandaşlar yaşadıkları imar ve tapu problemlerinin çözümü için bilabedel danışmanlık hizmeti verilecek.

 

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam