SON DAKİKA
reklam
reklam

Evini satıp dünya turuna çıktı

Eklenme Tarihi: 30 Aralık 2015, Çarşamba - 12:00   Okunma Sayısı: 75011

NEW YORK

Aktif gazeteciliği bırakmasının ardından, İstanbul'daki evini satarak önce dil eğitimi için Londra'ya, ardından dünya turu için Afrika ve Güney Asya'ya giden Asım Güneş, Amerika turuna başlamak üzere New York'a geldi.

Sırt çantası ve fotoğraf makinesiyle dünyayı gezen Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 11 ay süren ilk gezisinde 6 milyon adım attığını belirterek, gittiği ülkelerde sosyal medya üzerinden iletişime geçtiği kişilerin evlerinde ya da ucuz otel ve misafirhanelerde kaldığını anlattı.

Güneş, masrafları düşük seviyede tutabilmek amacıyla en ucuz ulaşım yollarını seçtiğini ifade ederek, "Benim sponsorum arkadaşlarım. Kimi çanta, kimi fotoğraf makinem için yedek batarya hediye etti. İstanbul'da bir evim vardı. Onu sattım ve yaklaşık bir odasının parasıyla bu turu tamamlamayı hedefliyorum. Ama en azından kameramı ve birkaç küçük ihtiyacımı karşılayacak sponsorum olmasını isterdim" diye konuştu.

"Fotoğraf sergisi açmak istiyorum" 

ABD'de yaklaşık 1 ay kalmayı planladığını, daha sonra Meksika üzerinden Güney Amerika'ya geçeceğini belirten Güneş, "Döndüğümde tur boyunca çektiğim fotoğraflardan oluşan bir sergi açmak istiyorum" dedi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam