Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/2019/03/21/2.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Sivaslılar Haldun Alagaş Spor Salonunda Buluştu - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Sivaslılar Haldun Alagaş Spor Salonunda Buluştu

Eklenme Tarihi: 21 Mart 2019, Perşembe - 11:30   Okunma Sayısı: 252604
İstanbul’da yaşayan Sivaslı nüfusun en yoğun yaşadığı ilçelerden olan Ümraniye’de hem ilçede yaşayan hem de İstanbul’da yaşayan yiğidoları buluşturan bir etkinlik geçtiğimiz hafta sonunda İstanbul Sivaslılar Derneği tarafından Ümraniye Haldun Alagaş Spor Salonu’nda düzenlendi.

Etkinliğe eski Milli Eğitim, Ulaştırma ve Mili Savunma Bakanı ile  eski TBMM Başkanı ve  AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz, AK Parti Sivas Milletvekili  ve eski Ulaştırma Bakanı ve Ulaştırma Bakanlığı  Müsteşarı  Mehmet Habib Soluk, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Ravza Kavakçı Kan ve Osman Boyraz, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz  Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can,AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, MHP Ümraniye İlçe Başkanı Adnan Çakır, AK Parti İstanbul İl Gözlemcisi Elif Şahin, AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Taşçı, İstanbul Sivaslılar Dernek Başkanı Şinasi Albayrak, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, Ümraniye Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri ve çok sayıda Sivaslı katıldılar.

Sahneye ilk olarak çıkan ; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu da konuşmasında İstanbul Sivaslılar Derneği Başkanı Şinasi Albayrak ve beraberindekilere teşekkür etti ve  Sivaslılardan 31 Mart seçimlerinde AK Parti İstanbul Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile  AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım’a desteklerini istedi.

Selamlama konuşması için  kürsüye çıkan Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ise Sivasspor’un başarılı çizgisini korumaya devam edeceğini söyledi. Otyakmaz’ın konuşması sırasında salonda bulunanlar Sivasspor lehine sloganlar attı.

Daha sonra sahneye çıkan ; İstanbul Sivaslılar Derneği Başkanı Şinasi Albayrak sunuş konuşmasında derneğin faaliyetlerini ve yönetim kadrosunu tanıttı. Albayrak  ve yönetim kurulu üyeleri Yeni Zelanda’da 50 Müslümanın camide  şehit edilmesini dernek olarak kınadıklarını belittiler.

AK Parti Sivas Milletvekili ve eski Ulaştırma Bakanı ve Ulaştırma Bakanlığı  Müsteşarı Mehmet Habib Soluk ile AK Parti İstanbul Milletvekilleri Osman Boyraz  ve Ravza Kavakçı Kan da İstanbul Sivaslılar Derneği Başkanı Şinasi Albayrak ve beraberindekilere düzenledikleri etkinlikten ötürü teşekkür ederek Sivaslılardan 31 Mart seçimlerinde AK Parti İstanbul Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile  AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım’a desteklerini istediler.

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım “Ümraniyelileri ilgilendiren önemli hizmetleri 31 Mart’tan sonra hayata geçireceğiz. 

Kürsüye çıkan ve Ümraniye'de çok sayıda projelerinin olduğunu vurgulayan AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım da Ümraniye’de yaşayan Sivaslıların ilçe nüfusunun %10’unu oluşturduğunu söyledi ve  "Bu mahallelerimizin her birini ilgilendiren yatırımlarımızı daha önce açıkladık. Bu yatırımlardan kimisi, mesela Çamlık Mahallesi'ne yapılacak bir park, Mehmet Akif Mahallesi'ne yapılacak bir otopark, sadece o mahalleyi ilgilendirirken, spor köyü projesi ise sadece projenin yapılacağı Hekimbaşı'nı ilgilendirmekle kalmayacaktır. Vereceği hizmet açısından bütün Ümraniye'ye hitap etmesinin yanında, mesela burada çalışacak insanlar açısından en çok Hekimbaşı'nı, Kazım Karabekir'i, Topağacı'nı ilgilendirecek kuşkusuz." şeklinde konuştu.

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım’ın konuşması sırasında “Gönüllere taht kuran adam. Ümraniye gençliği sonuna kadar seninle İsmet Başkanım” başlıklı bir pankart açıldı.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can “Elhamdülillah, Ümraniye’de 15 yıldır birçok başarılı işlere imza attık. Devletin hiçbir kurumuna borç yapmadan fakirin, yetimin ve öksüzün duasını alarak, ilçeye 450’nin üzerinde kalıcı eser yaptık. 15 yıl önce göreve nasıl temiz geldiysek, 15 yıl sonra da tertemiz bir şekilde kardeşimiz İsmet Bey’e emaneti teslim ediyoruz.”

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can da gecede yaptığı konuşmada, Sivaslı hemşehrilerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Allah’ın selamı hepinizin, hepimizin üzerine olsun” dedi. Hemşehriliğin öneminden bahsederek konuşmasına devam eden Hasan Can sözlerine şöyle devam etti, “Elhamdülillah, Ümraniye’de 15 yıldır birçok başarılı işlere imza attık. Devletin hiçbir kurumuna borç yapmadan fakirin, yetimin ve öksüzün duasını alarak, ilçeye 450’nin üzerinde kalıcı eser yaptık. 15 yıl önce göreve nasıl temiz geldiysek, 15 yıl sonra da tertemiz bir şekilde kardeşimiz İsmet Bey’e emaneti teslim ediyoruz. Partimizin disiplini gereği bu seçimlerde aday olmadım. Siyaset; bu vatana ve millete hizmet etme sanatıdır. Bize nerede görev düşerse her zaman elimizden geleni yapacağız”

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can 31 Mart seçimlerinin hayırlara vesile olmasını temenni ederek, programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz:” İsmet Yıldırım, yaptıklarıyla İstanbul'a değer kazandırmış bir kimsedir. Aynen Binali Yıldırım gibi. İnşallah 31 Mart akşamı emaneti ehline vereceksiniz. ve yüz akıyla inşallah İstanbul'u yirmi birinci yüzyıla taşıyacağız.”

Eski Milli Eğitim, Ulaştırma ve Mili Savunma Bakanı ile  eski  TBMM Başkanı ve  ise, "Şimdi Hasan başkanım bayrağı Binali Yıldırım gibi soyadı Yıldırım olan İsmet Yıldırım kardeşime devredecek. İsmet Yıldırım kardeşim ondan aldığı bayrağı inşallah, sizlerin de desteği ile Ümraniye'nin hak ettiği yere, İstanbul'un hak ettiği yere dikecektir. Bundan hiç şüphemiz yok. Çünkü İsmet Yıldırım, yaptıklarıyla İstanbul'a değer kazandırmış bir kimsedir. Aynen Binali Yıldırım gibi. İnşallah 31 Mart akşamı emaneti ehline vereceksiniz. ve yüz akıyla inşallah İstanbul'u yirmi birinci yüzyıla taşıyacağız." diye konuştu.

Etkinlikte sanatçı Mustafa Kücük günün anlam ve önemine uygun olarak kahramanlık türkülerini paylaştı. Gecenin sonunda sahneye çıkan sevilen sanatçılardan  Orhan Ölmez de Yiğidolara en sevilen parçalarını seslendirdi. Ölmez’in performansı sırasında sahneye gelen minik dinleyiciler de renkli anların yaşanmasına yol açtı.

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam