Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/2019/03/21/6.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Malatya'da 4,1 büyüklüğünde deprem - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Malatya'da 4,1 büyüklüğünde deprem

Eklenme Tarihi: 21 Mart 2019, Perşembe - 12:40   Okunma Sayısı: 64612
Malatya'nın Arguvan ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) yapılan yazılı açıklamaya göre, saat 08.51'de merkez üssü Malatya'nın Arguvan olan 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Sarsıntının, yerin 6,99 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirlendi.

"Çok önemli bir hasarımız yok gözüküyor"

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ekiplerin hemen olay yerine gittiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Tespit çalışmalarını yapacaklar ama ilk gelen bilgilere göre çok önemli bir hasarımız yok gözüküyor. Birkaç evimizde ufak tefek hasarlar söz konusu."

Vali Baruş: 8 evde hafif hasar var

Malatya Valisi Aydın Baruş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ekiplerin bölgeye yönlendirildiğini belirterek, "İntikal eden ilk tespitlere göre, 4 mahalledeki 8 evde çatlaklar şeklinde hafif hasar var. Ekiplerimizin incelemesi sürüyor." diye konuştu.

Baruş, kendilerine can kaybına ilişkin herhangi bir bilginin ulaşmadığını belirterek, "Evlerde çatlaklar şeklinde hafif hasar var. Onları inceleyeceğiz. Kaymakamımız olay yerine gidiyor." ifadelerini kullandı.

Baruş, ilçede deprem öncesi ve sonrasında 1,1 ile 3,9 arasında çok sayıda sarsıntının meydana geldiğini, hareketliliğin sürdüğünü kaydetti.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam