Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/2019/03/28/WhatsApp_Image_2019-03-08_at_10.29.39.jpeg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Saygı ve sevgi içinde bir seçim olsun - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Saygı ve sevgi içinde bir seçim olsun

Eklenme Tarihi: 28 Mart 2019, Perşembe - 12:51   Okunma Sayısı: 117496
İcadiye Mahallesi Muhtar Adayı İbrahim Nadir: Saygı ve sevgi içinde bir seçim olsun

Kendinizden biraz bahseder misiniz?

1957 Trabzon Akçaabat doğumluyum. 1965 yılında İcadiye Mahallesine taşındım ve o günden beri İcadiyeliyim. Tahsil hayatım burada geçti. Ancak amatör olarak oynadığım futbol kariyerimden ötürü tahsil hayatımı yarıda bırakmak zorunda kaldım. Askerlikten sonra Türkiye Denizcilik İşletmeleri Şehir Hatları’nda uzun yıllar çalıştıktan sonra emekli oldum. 5-6 yıllık emeklilik hayatımdan sonra; muhtarımız Önder’in vefatının ardından vekil muhtar olarak görevime başladım.

-Muhtarlık seçimleri az bir süre kaldı önümüzde. İcadiye halkı sizi neden seçsin? Diğer muhtar adaylarından farkınız ne?

Diğer mahalle muhtar adayları da benim gibi İcadiye Mahallesi’nin insanıdır. Herkese saygı duyuyorum. Halk kimi seçerse seçsin, seçilip seçilmemem önemli değil, ben yine üzerime düşen görevi yapmaya ve mahallemize hizmet etmeye devam edeceğim. Son olarak düşüncelerini dile getiren İcadiye Mahallesi Muhtar Adayı İbrahim Nadir, “İcadiyemize yakışan, saygı ve sevgi içerisinde bir seçim olsun. Kazanını takdir ettiğimiz, hepimizin gönül birliği içinde olduğu günler yaşayalım.” dedi.

İcadiye vekil muhtar olarak görev aldığınız süreçte hayata geçirdiğiniz projelerden bahseder misiniz?

Vekil muhtar olarak göreve geldiğim günden beri ilk işim yıllardır uğraş verdiğimiz rahmetli kardeşimin ölümü ile yarım kalan sağlık ocağımızla ilgili tam bir ekiple her taraftan saldırdık. Çünkü seçimle gelmedik ve bu iş bitip vicdanen rahat etmeliydik. Valimiz, İl Sağlık Müdürlüğü ve Üsküdar Belediye Başkanım Sayın Hilmi Türkmen katkılarıyla uzun yazışmalar ve toplantılar sonucu sağlık ocağı yapımına başlandı. Ve çok kısa bir zamanda da faaliyete geçti. Vicdanım çok rahat.

Bitti mi hayır..

Devam ikinci büyük sorun ve eksik İcadiye Spor Lokalimiz. Uzun yıllardır çocuklarımız zor şartlar altında kiralık küçük alanlarda tam randıman alamadan spor yapmaya çalışıyorlar. Bir türlü girişimler sonuç vermedi. Ayrıca çocuklarımızın kütüphane ve ders çalışma alanları da yok.

Bitti mi hayır..

Kadınlarımızın eğitimden tutun el sanatları ve kendilerini toplumda faydalı bir birey olmalarını göstermek ve uğraş el emeklerini sergileyebilecekleri birlik ve beraberlik içerisin birlikte etkinlik yapabilecekleri ve eğitim alabilecekleri lokalleri yok.

Bitti mi hayır..

Çocukların birlikte bilgi evi ile eğitim alıp aktivitelerini gerçekleştirebilecekleri alanları yok.

Bitti mi hayır..

Millet kıraathanesi ve dinlenme alanları yok.

Ve uzun çalışmaların sonucunda bu eksik alanları tek bir binada 5 ‘i bir yerde Cemil Meriç sokakta bulunan arsamızın üzerinde bütün etkinlikleri toplu olarak yapabilecekleri İcadiye Semt Evimizin anlaşması tamamlandı. Ayrıca mahallemizde yokluğu hissedilen kreş ve otopark ihtiyacımız için çalışmalarımızı başlatmış durumdayız.

 

 

Kaynak: RÖPORTAJ/ÖZEL HABER
Editör: UĞUR FARUK YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam