SON DAKİKA
reklam
reklam

Demokrat Parti  Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi Balparmak’ı Ziyaret Etti

Eklenme Tarihi: 28 Mart 2019, Perşembe - 12:45   Okunma Sayısı: 252236
Demokrat Parti (DP) Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi, Balparmak´ı ziyaret edip çalışanlarla bir araya geldi.

Balparmak Şirketinin sahibi Özgür ve Özen Altıparmak´ın davetlisi olarak Merkez Mahallesi´nde bulunan genel müdürlüğü ziyaret eden Demokrat Parti Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi, tesisleri gezip işçilerle bir araya geldi.

Hüseyin Avni Sipahi “Tek amacımız Çekmeköy halkını mutlu etmek.”

Balparmak Şirketinin sahibi Özgür ve Özen Altıparmak ve çalışanlar tarafından karşılanan Sipahi´ye eşi Emine Sipahi de eşlik etti. Önce tesisleri gezen Sipahi ve eşi ardından çalışanlarla birlikte öğle yemeği yedi. Sipahi, yemek sonrası da konferans salonunda Balparmak personeline hitaben bir konuşma gerçekleştirdi.

Konuşmasında kirada olan Çekmeköylüler için “Kiracıya Hayat Ev Sahibi Rahat” Projesi´nden bahseden DP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi, “Tek amacımız Çekmeköy halkını mutlu etmek. Kiracı ay sonunda kirayı düşünmeyecek. Ev sahibi içinde bu bir rahatlık olacak.” dedi.

Fabrikada çalışan kadınların çocukları içinde belediyeler tarafından ücretsiz kreşler yapılacağını belirten Sipahi, “Anne ve baba işe gittiğinde çocuğu bir yerlere bırakma derdi ortadan kalkacak. Çekmeköylü çocuklarımız ve anneleri bunu hak ediyor. Tek amacımız insani bir yaşam alanı yaratmak olacak.Öte yandan Çekmeköylüler için bir kültür merkezini de halkın hizmetine açacağız.” diye konuştu.

“Metroya Ring Seferleri Koyacağız”

Merkez Mahallesinde metro olmadığı için ulaşımda zorluk çeken vatandaşlar için de metroya ring yapacak ücretsiz otobüs koyacağını belirten Sipahi sözlerini şöyle tamamladı: “ Belki tekrara girecek ama tek amacımız insanlara rahat bir yaşam alanı sağlamak. Bu saydığım projelerin tamamı sizler için. Örneğin mevcut belediye binasının da ilçe merkezinden uzakta olduğunun farkındayım.  Bizim yönetimimizde belediye binası da Çekmeköy´ün merkezine taşınacak.  Vatandaş da evinden belediyeye yürüyerek gidecek. Bizim yönetimimizde Çekmeköy halkı mutlu olacak.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam