SON DAKİKA
reklam
reklam

Alev Demirkesen’in Yeni Sergisi  “Gökyüzü Mektupları” Sanatseverlerle Buluştu

Eklenme Tarihi: 28 Mart 2019, Perşembe - 12:55   Okunma Sayısı: 189544
Alev Demirkesen, 6. Kişisel Sergisi olan “Gökyüzü Mektupları”’nı Altunizade – Üsküdar adresinde bulunan Ramada İstanbul Asia Hotel Sanat Galerisi’nde açtı. Düzenlenen kokteylle açılan sergide, sanatçının 30’dan fazla eseri yer alıyor. Sakarya Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi‘nde öğretim görevlisi olan Alev Demirkesen‘in “Gökyüzü Mektupları” adlı kişisel sergisi, 29 Mart 2019’a kadar gezebilirsiniz.

Alev Demirkesen Kimdir ?

Alev Demirkesen, 1964 yılında doğdu. Lisans eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü’nde tamamladı. Aynı bölümde Minyatür Ana Sanat Dalı’nda yüksek lisans yaptı. 2003 yılında Sakarya Üniversitesi GSF Geleneksel Türk Sanatları Bölümü’nde öğretim görevlisi olarak çalışmaya başlayan Demirkesen, bugüne kadar birçok seminer ve sergiye katıldı. Ustaları Cahide Keskiner, Kerim Silivrili, Emin Barın, Yusuf Durul, Tahsin Aykutalp, Güngör Arıbal, Neşe Aybey, Muammer Ülker ve Mahmut Öncü’dür. Demirkesen, halen Çini Ana Sanat Dalı Başkanlığı ile Geleneksel Türk Sanatları Bölüm Başkan Yardımcılığı yapmak; aynı zamanda üniversite bünyesindeki akademik değerlendirme ve kalite geliştirme çalışmaları kapsamında kalite elçiliği görevini yürütmektedir.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam