SON DAKİKA
reklam
reklam

HABABAM SINIFI YENİDEN VİZYONDA

Eklenme Tarihi: 7 Nisan 2019, Pazar - 00:20   Okunma Sayısı: 198388
Yeni nesil Hababam Sınıfı filmi "Hababam Sınıfı Yeniden"den 5 Nisan’da sinemaseverlerle buluştu.

Efsaneleşmiş Hababam Sınıfı filmleri Rıfat Ilgaz'ın romanından uyarlanmış olup, yönetmen koltuğuna başarılı yönetmen Doğa Can Anafarta'nın geçtiği Hababam Sınıfı Yeniden ile tarihin tekerrür etmesiyle nostaljik duyguların geri dönüşüne tanık oluyoruz.

En eğlenceli öğrencileri tek bir sınıfta toplayan Hababam Sınıfı serisi filmleri Türk Sineması'nın en önemli yönetmenlerinden Ertem Eğilmez yönetmenliğinde, Kemal SunalTarık AkanHalit AkçatepeŞener ŞenAdile NaşitAyşen GrudaMünir Özkul gibi efsanevi isimlerle dönemine damgasını vurmuş ve nesilden nesile herkese kendini izletmesiyle unutulmaz olduğunu kanıtlamıştı. Şimdi ise Doğa Can Anafarta yönetmenliğindeki yeni filmin izleyicileriyle Mayıs ayı içerisinde buluşması bekleniyor. Yepyeni oyuncuları ve karakterleriyle Hababam Sınıfı Yeniden filmi Özel Çamlıca Lisesi'nin öğrencilerini konu ediniyor. Karma öğretime geçiş yapan erkek lisesine yatılı olarak kız öğrencilerin gelmesi üzerine ortalık karışır! Yeni gelen kızlar ve erkekler arasındaki eğlenceli rekabeti beyaz perdede izleyeceğimiz filmde öğrencilerin başına neler gelecek? Efsanevi Hababam Sınıfı serisine bir yenisini ekleyen olan "Hababam Sınıfı Yeniden" filminde, Duba Nuri, Format Hasan, Racon Faruk, Yakışıklı ve Düldül gibi karakterlere filmde yer veriliyor.

Nostaljiyi yeniden canlandıran Hababam Sınıfı Yeniden filminin oyuncu kadrosunda  Altan ErkekliToygan AvanoğluHande KatipoğluSadi Celil CengizYusuf ÇimÖzge ÖzacarGiray AltınokSami AksuNazlı Pınar KayaFırat AlbayramIrmak AydınMustafa KaraoğluHasan SayHülya DuyarOsman AlkaşDeniz Yeşil MaviNural Demirhan ve Vural Ceylan yer alıyor. Görüntü yönetmenliğini Mehmet Başbaran'ın üstlendiği filmin senaryosunu ise Evren Erdoğan ve Ayşe Balıbey kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Biz Size Döneriz ve Damat Takımıgibi başarılı komedi filmlerine imza atan Doğa Can Anafarta oturuyor.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: KÜBRA ÇELEPİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam