Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-anne-ve-cocugun-icinde-bulundugu-arabayi-yaktilar-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Anne ve çocuğun içinde bulunduğu arabayı yaktılar - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Anne ve çocuğun içinde bulunduğu arabayı yaktılar

Eklenme Tarihi: 2 Ocak 2016, Cumartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 69649

İSTANBUL

İstanbul Okmeydanı'nda yüzleri maskeli bir grup gösterici, cadde üzerindeki 5 aracı benzin döküp yakmaya çalıştı.

Alınan bilgiye göre, akşam saatlerinde Okmeydanı Fatih Sultan Caddesi'nde yüzleri maskeli bir grup, yanlarında getirdikleri benzini 5 aracın üzerine dökerek ateşe verdi. 

Anne ve çocuğun bulunduğu aracı yaktılar

Araçlardan birinde, alışveriş yapan eşini bekleyen Hilal Şimşek ile 4 yaşındaki oğlu, alevler aracın tamamını sarmadan eşi ve çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Diğer araçlar da vatandaşların yangın tüpleriyle müdahalesi sonucu kısa sürede söndürüldü. 

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçlarda soğutma çalışması yaparken, polis ekipleri de saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Bomba süsü verilmiş paket

Öte yandan, Ataşehir Mustafa Kemal Mahallesi 3001 Cadde üzerinde kablolu düzenekle bomba süsü verilmiş paket, fünyeyle patlatıldı.

Caddenin ortasına yüzleri maskeli bir grup tarafından üzerinde kabloların bulunduğu bir paketin bırakıldığı ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis sevk edildi.

Güvenlik önlemleri alınmasının ardından, fünyeyle patlatılan şüpheli paket boş çıktı.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam