Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/2019/04/11/9.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Yarım asırlık muhtar ipi bir oy farkla göğüsledi - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Yarım asırlık muhtar ipi bir oy farkla göğüsledi

Eklenme Tarihi: 11 Nisan 2019, Perşembe - 12:41   Okunma Sayısı: 84076
Bolu'nun Göynük ilçesinde yaşayan ve yaklaşık 50 yıldır muhtarlık yapan 74 yaşındaki Halit İlhan, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde muhtarlığı, bir oy farkla kazandı.

Bolu'nun Göynük ilçesinde yaşayan ve yaklaşık 50 yıldır muhtarlık yapan Halit İlhan, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde muhtarlığı, bir oy farkla da olsa kazanmanın sevincini yaşıyor.

Çamlıca köyünde yaşayan 74 yaşındaki Halit İlhan, 31 Mart Yerel Yönetimler Genel Seçimlerinde muhtarlık için 2 adayla yarıştı.

Köydeki 134 seçmenden 41'inin oyunu alan İlhan, 40 oy alan en yakın rakibinin önünde ipi göğüsledi.

Evli ve 3 çocuk babası olan Halit İlhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 20 yaşında askere gittiğini, 22 yaşında evlendiğini, yarım asırdır da muhtarlık yaptığını söyledi.

İlhan, "Şimdiye kadar bana taş atanlara çikolata attım, atmaya da devam edeceğim. Herkesi iyi gördüm, her şeyi alttan aldım. Bundan dolayı kazandım." diye konuştu.

"100 yıllık çınar ağacı gibiyim, yıkılmadım"

İlhan, köyde üç mahallede 134 seçmenin olduğunu anımsatarak, "Diğer adayların biri bu mahalleden, diğeri bir başka mahalleden. Oyların sayılmaya başladığı sırada ben sandıkların başında durmadım bile. Kazandığımı bile bilemedim. Evdeydim 'kazandın, hayırlı olsun' dediler. Ben zaten muhtarım, çok sevinmedim. Köyde yaklaşık 100 yıllık bir çınar ağacı var. Ben onun gibiyim, yıkılmadık. İtiraz ettiler, Seçim Kurulu itirazı reddetti." ifadelerini kullandı.

Muhtarlıktan aldığı maaşı köy için harcadığına değinen İlhan, köyde yapılacak çok iş olduğunu, bu süreçte de bunları tamamlamak için çalışacağını kaydetti.

Hediye İlhan da eşinin yeniden muhtar seçilmesinden memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam