SON DAKİKA
reklam
reklam

FATİH BELEDİYESİ BİLGİ EVLERİ ÇOCUK ŞENLİĞİNE DAVET…

Eklenme Tarihi: 20 Nisan 2019, Cumartesi - 11:49   Okunma Sayısı: 141104
Fatihli Çocuklar Haydi Eğlenceye…

Fatih Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ‘Bilgi Evleri Çocuk Şenliği’ Fındıkzade Çukurbostan Şehir Parkı’nda gerçekleşecek.

Çocuk Şenliği’nde çocuklar; Transformers tırmanma ve kaydırak, çocuk sumo, tırmanma piramidi, trambolin, süper jumper, Dolphin Rodeo, balance dengede, pabuç kaydırak, şişme kaydırak zıpzıp, sosis balonu gibi birçok oyuncaklarla oynayarak şenliğin keyfini çıkartacak. Şenlikte çocuk animasyon ekibi, tahtabacak, jonglör, illüzyonist, akrobat, yüz boyama ve kostümlü karakterler de yer alacak.

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek şenlikte belediyenin Bilgi Evleri öğrencileri, alanda kurulacak sahnede gün boyu halk oyunları gösterileri, tiyatro oyunları ve minik konserler sergileyecek. Şenlikte çocuklara, dondurma, pamuk şeker ve patlamış mısır ikram edilecek. Programımızda siz değerli medya mensuplarını da aramızda görmekten memnuniyet duyacağız.

Saygılarımızla,

 

Konu : Fatih Belediyesi Bilgi Evleri Çocuk Şenliği

Tarih : 21 NİSAN 2018 PAZAR

Saat : 13.00

Yer : Fındıkzade Çukurbostan Şehir Parkı FATİH - İSTANBUL

Kaynak: HABER BÜLTENİ
Editör: HABER BÜLTENİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam