Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-galatasarayda-yarim-sezon-tutunabildiler-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Galatasaray'da yarım sezon tutunabildiler - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Galatasaray'da yarım sezon tutunabildiler

Eklenme Tarihi: 6 Ocak 2016, Çarşamba - 14:00   Okunma Sayısı: 128643

İSTANBUL

Galatasaray'da geride kalan son 15 sezonda 35 farklı futbolcu, bir tam sezonu tamamlayamadan takımdan ayrıldı.

Son 15 sezonda çok sayıda transfere imza atan sarı-kırmızılı kulüp, bazı futbolculardan istediği verimi alırken, bazılarıyla ise bir tam sezonun geçmesini beklemeden yollarını ayırdı. Galatasaray, 2001-2002 sezonundan bu yana 35 farklı futbolcuyla sadece yarım sezon çalışırken, bunların en son örneği ailesini özlediğini bahane ederek takımdan ayrılan Grosskreutz oldu.

Grosskreutz, sadece antrenmanlara katıldı

Alman oyuncu Grosskreutz, Galatasaray'da sadece antrenmanlara çıkarken, sarı-kırmızılı formayı bir kez hazırlık maçında terletti.

Endoğan'a da lisans çıkarılamadı

Galatasaray, transfer ettiği Grosskreutz'a lisans çıkaramazken, benzer bir durum Türk asıllı İsviçreli genç oyuncu Endoğan Adili'de yaşandı.

Sarı-kırmızılı kulübün Basel'den transfer ettiği Endoğan'a, yabancı kısıtlamasının olduğu dönemde Türk pasaportu çıkarılamadı. Bu nedenle lisans verilmeyen genç oyuncunun transferi kamuoyuna duyurulmazken, Endoğan, Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenmanlarda yer aldı. Endoğan, bu sezonun başında birçok Türk futbolcunun da formasını giydiği İsviçre 2. Futbol Ligi takımlarından Wil 1900'e kiralandı.

Erman Kılıç, geldiği transfer döneminde gitti

Galatasaray'da sezonu dolduramayan futbolcular arasında en dikkati çekeni Erman Kılıç oldu.

Erman, sezon öncesi hazırlık maçları, özel turnuvalar ve ligin ilk 2 haftasında sarı-kırmızılı formayı giydi. UEFA Şampiyonlar Ligi kadrosunda ismi yer almayan Erman Kılıç, aynı zamanda forma şansı bulamayacağını düşündüğü için takımdan ayrılma kararı verdi ve sezon başında geldiği Galatasaray'dan aynı transfer dönemi içinde Eskişehirspor'un yolunu tuttu.

Ribery pişmanlığı

Galatasaray, 2004-2005 sezonunun devre arasında transfer ettiği Fransız oyuncu Frank Ribery'yi elinde sadece yarım sezon tutabildi.

Galatasaray ile anlaşan Ribery, alacağının ödenmediğini bahane ederek, 5 ay sonra sözleşmesini feshetti ve Marsilya'ya gitti. 

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam