SON DAKİKA
reklam
reklam

END Eğitim Semineri Düzenledi

Eklenme Tarihi: 9 Mayıs 2019, Perşembe - 10:24   Okunma Sayısı: 158980
Son donemde yaşanan trafik kazalarında Alınması gereken önlemler kasko poliçelerinde dikkat edilmesi gereken teminatlar trafik kaza davaları hakkında bilgilendirme için uzman Av. Erdi Demiröz’ün sunumuyla Evden Eve Nakliyatçılar Derneği END  tarafından geçtiğimiz perşembe gününde  15:30 ile 19:30 arasında Örnek Mahalesi. Şehit Cahar Dudayev Cad No:64 adresinde bulunan Ataşehir İstanbul Mustafa Saffet Kültür Merkezinde yapıldı . Konferansa dernek üyeleriyle çok sayıda sektör temsilcileri katıldı.

Seminerin gündeminde; ölümlü ve yaralamalı trafik kazaları ,işçi sağlığı güvenliği (İSG) , kasko trafik nakliye sigortası ,aküler, lastikler ,şerit takip sistemi ve araç takip tedarik konuları yer aldı.

A sınıfı İSG uzmanı Muharrem Coşkun katılımı ile eğitim ve  bilgilendirme yaparken, BNC Sigorta Genel Müdürü Murat Gül’ün katılımı ile de  Kasko Trafik Nakliye sigortası sunumu yapıldı.

Lastik güvenliği , kaza uyarıcı sistemi, şerit takip sistemi, kamera , araç takip tedariki konuları üzerine Akümsan Genel Müdürü Yigal Erbaş’ın  sunumu gerçekleşti.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam