SON DAKİKA
reklam
reklam

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Eklenme Tarihi: 13 Mayıs 2019, Pazartesi - 10:01   Okunma Sayısı: 484991
Maltepe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Geleneksel Özel Eğitim Sınıfları Şenliği’nin 7.’si İdealtepe 50. Yıl Parkı’nda yapıldı

Şenliğin açılışına Maltepe Milli Eğitim Müdürü Faik Kaptan’ın yanı sıra milli eğitim şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Sunumunu Aysun Kaya ve Turan Demirkıran’ın yaptığı programın açılışında konuşan Maltepe Rehberlik Araştırma Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Aziz Asker, programın düzenlenmesinde katkısı olanlara teşekkür etti. Milli Eğitim Müdürü Faik Kaptan, özel eğitimin önemine dikkat çekerken, özel eğitime ihtiyaç duyan öğrencilerin eğitimleriyle gerek ilçe yöneticileri ve gerekse öğretmenlerin özel olarak ilgilendiklerini söyledi ve ailelere de çocuklarının eğitimi için gösterdikleri gayret nedeniyle teşekkür etti. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Volkan Pullu’nun konuşmasının ardından şenliğin hazırlanmasında katkıları bulunan kurum ve kuruluşlara teşekkür edildi. Teşekkür plaketlerini şu isimler aldı. İdeal Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi adına Haluk DESTAN, Mimoza Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi adına Tarık AKAY, Cevizli Değişim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi adına Süleyman KAYA, İkem Işık Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi adına Cem AKŞİT, İlkem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi adına İlke ERDAŞ, Altıntepe Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi adına Duran EKEN, Tercih Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi adına Murat ÇİFTÇİ, Delta Hospital ve Axa Sigorta temsilcileri Turan Demirkıran, “Çiğ köfteci Mehmet EFE’ye her yıl şenliğimize yaptığı katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Toksöz Otomotiv ve İSKİ Kadıköy Şube Müdürlüğü Çalışanlarına katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. Aysun Kaya daha sonra Şenlik düzenleme kurulunu toplu fotoğraf çekimi için davet etti ve; “Sayın Şube Müdürümüz Volkan PULLU liderliğinde, Atatürk İlkokulu Müdürü Abdullah AKEL, Rehberlik Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Ayşim ALKAN, Nezahat Aslan Ekşioğlu İlkokulu Rehberlik Öğretmeni Ünal ASAR, Özel Eğitim Öğretmenlerimiz Pınar MARANGOZ, Turan DEMİRKIRAN, Rahşan CEBECİK, Aysun KAYA, Ayşegül AVAN ve bu süreçte her türlü desteği bizden esirgemeyen, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel eğitim ve rehberlik bölümü çalışanları Esin Ülkem TUNCEL ve Burcu BEKTAŞ ile adını burada saymadığım emeği geçen herkese içtenlikle teşekkürlerimizi sunmayı bir borç biliriz” dedi. Ardından öğrencilerin hazırladığı gösterilere geçildi; İlk olarak GÜZİN DİNÇKÖK ORTAOKULU özel eğitim sınıfı öğrencileri AŞUK’LA MAŞUK halk oyunu gösterilerini sundu. Bu güzel gösterinin ardından yine GÜZİN DİNÇKÖK özel eğitim sınıfı öğrencilerinin hazırladığı dans gösterisi sunuldu. 50. YIL BESİM KADIRGAN İLKOKULU özel eğitim sınıfı öğrencileri Firdevs GÜLTEPE ve SAİD ÇIĞCI şiirlerini okudu.

 

YILMAZ MIZRAK ORTAOKULU özel eğitim öğrencilerinin hazırlamış olduğu türkü dinletisi ve kareografi etkinliği beğeniyle izlendi. ATAKÖSE İLKOKULU Modern Dans gösterisinin ardından, MEDİHA ENGİZER ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ “Balta” isimli müzikli dramatizasyon gösterisini sundu. MÜRÜVVET HANIM İLKOKULU özel eğitim sınıfı öğrencilerinin hazırladığı Erik Dalı gösterilerinin ardından GÜLSUYU İLKOKULU Özel eğitim sınıfı öğrencisi Betül Arzu ŞAHİN, BİLMECE şarkısını seslendirdi. GÜLENSU İLKOKULU’nun Arkadaşım eşek gösterisinin ardından, ÖZEL KÜÇÜKYALI İDEAL ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ öğrencilerinin hazırladığı palyaço gösterileri izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı. ÖZEL KÜÇÜKYALI İDEAL ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ’nden bir öğrenci“Annem” isimli şiirini okudu HASAN ŞADOĞLU ORTAOKULU özel eğitim sınıfının hazırlamış olduğu KARADENİZ HALK OYUNU’nun ardından, SUZAN AHMET YALKIN ORTAOKULU’nun hazırlamış olduğu dans gösterisi izlendi. ATATÜRK İLKOKULU sınıf öğretmeni Akay ÜRER in Keman dinletisi ve ECA ELGİNKAN ANADOLU Lisesi Orkestrasının konseriyle canlı performanslar sona erdi. Daha sonra şenliğe katılanlar E.C.A. ANADOLU LİSESİ ORKESTRASI ve ardından DJ AKAY ÜRER’le müziğin keyifli yolculuğuna çıktı.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: İSMET AKKOÇ-UĞUR FARUK YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam